Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince TT-Zamjena Vune...

<< < (9/16) > >>

DJ RUNNER RACE:
...brijem da je skuter dost dobro poštelan...jer mu je slagao lik koji se dosta dobro kuži u tuning scootera i svi ga hvale...e sad, kad sam ga ja pitao kaj ima uopće u variomatu...on veli da nema pojma....možda mu je lik stavio bijeli centralni il nešto takvo od polinija, pa slabije ide, uglavnom pojma nemam(kad je u variomat stavio dvije marke, razlićitih dijelova, polini i malossi)...

Hrga:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 15 Rujan, 2008, 20:57:59 ---...brijem da je skuter dost dobro poštelan...jer mu je slagao lik koji se dosta dobro kuži u tuning scootera i svi ga hvale...e sad, kad sam ga ja pitao kaj ima uopće u variomatu...on veli da nema pojma....možda mu je lik stavio bijeli centralni il nešto takvo od polinija, pa slabije ide, uglavnom pojma nemam(kad je u variomat stavio dvije marke, razlićitih dijelova, polini i malossi)...

--- Kraj citata ---

pa nema veze sto je centralni polini a variomat malossi, razlikuje se samo po tvrdoci, ili npr ako usporedujes polini i malossi feder iste tvrdoce tu nema razlike...

DJ RUNNER RACE:
...ma ne znam, al uglavnom ja sam sa TT-om bolji nego on sa ZX...ali uglavnom TT i ZX, RR...sve je to tu negdje...

crogenie:

--- Citat: dino gp1 - 15 Rujan, 2008, 20:52:40 --- a na peugeotu c-tech mi je stvarno gadan...

--- Kraj citata ---

Jbt, postoji vrlo laka mogucnost da si mene cuo. ;D Al je meni skuter fakat tih jer je auspuh relativno nov. :toothy12:

Ja imam TT i ko' mi sta moze.
[brijem da bi ovo trebali mi koji imamo TT-je stavit u potpis. ;D ]

charnel:
moze te baba pogodit krumpirom kad joj prozujis kraj kuce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju