Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince TT-Zamjena Vune...

<< < (7/16) > >>

charnel:

--- Citat: majic_sk - 15 Rujan, 2008, 19:27:48 ---ukusi se razlikuju...neko voli tiše, neko glasnije...
a i nemogu bit svi cool poput tebe pa imat rr-a  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:

sta se palis odma,  :confused5:

majic_sk:

--- Citat: charnel - 15 Rujan, 2008, 19:32:08 ---
--- Citat: majic_sk - 15 Rujan, 2008, 19:27:48 ---ukusi se razlikuju...neko voli tiše, neko glasnije...
a i nemogu bit svi cool poput tebe pa imat rr-a  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:

sta se palis odma,  :confused5:

--- Kraj citata ---
ko se pali??
ja nisam...nije bed... :)

dino gp1:

--- Citat: replcnt - 15 Rujan, 2008, 16:38:24 ---
--- Citat: crogenie - 15 Rujan, 2008, 16:31:44 ---Meni je to cudno jer kazem, meni se taj auspuh cuje isto kao i serijski, mozda mrvicu jace - al niposto nije prebucan. Mozda ovisi od motora do motora, ne znam. :dontknow:

--- Kraj citata ---

baš to, pusti ba seru, il im nevaljaju motori  :laughing7: :laughing7:

meni je skroz normalan zvuk, malo jače nego serijski

a to što se priča da tt kao nevalja, eno kolko ljudi ima na runnerima malossi spuhove, i neke neznam ni ja koje pa opet moj motor ide 5 puta bolje!!!
--- Kraj citata ---

E kad neznaš koje nemoj pričat... najslabiji je mhr replica i duplo je jači od tt-a i bolji, a na serijali je preotvoren i preporučuje se za 70ccm...

replcnt:

--- Citat: dino gp1 - 15 Rujan, 2008, 20:22:37 ---
--- Citat: replcnt - 15 Rujan, 2008, 16:38:24 ---
--- Citat: crogenie - 15 Rujan, 2008, 16:31:44 ---Meni je to cudno jer kazem, meni se taj auspuh cuje isto kao i serijski, mozda mrvicu jace - al niposto nije prebucan. Mozda ovisi od motora do motora, ne znam. :dontknow:

--- Kraj citata ---

baš to, pusti ba seru, il im nevaljaju motori  :laughing7: :laughing7:

meni je skroz normalan zvuk, malo jače nego serijski

a to što se priča da tt kao nevalja, eno kolko ljudi ima na runnerima malossi spuhove, i neke neznam ni ja koje pa opet moj motor ide 5 puta bolje!!!
--- Kraj citata ---

E kad neznaš koje nemoj pričat... najslabiji je mhr replica i duplo je jači od tt-a i bolji, a na serijali je preotvoren i preporučuje se za 70ccm...

--- Kraj citata ---

bjaaaaaaažii   :icon_tongue:

DJ RUNNER RACE:
...meni je dobar zvuk od TT-a, ali me malo smeta kad ja vikendom dolazim u ranim jutranjim satima...pa baš i ne moraju svi znat kad ja dolazim i iz kog smjera, a pogotovo starci...ako me kužite...a što se tiće performansa nemam niš protiv TT-a...frend ima ZX na Runnerici, i još mu je lik nešto stavljao od Polinija i Malossija na servisu u variomat(nezna ni on toćno šta...)a ja imam TT-a i bolji sam od njega u startu i u krajnjoj...a frend ja lakši od mene cca.15 kg...ja tvrdim da je to sve isto za serijale...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju