Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince TT-Zamjena Vune...
replcnt:
--- Citat: crogenie - 15 Rujan, 2008, 16:31:44 ---Meni je to cudno jer kazem, meni se taj auspuh cuje isto kao i serijski, mozda mrvicu jace - al niposto nije prebucan. Mozda ovisi od motora do motora, ne znam. :dontknow:
--- Kraj citata ---
baš to, pusti ba seru, il im nevaljaju motori :laughing7: :laughing7:
meni je skroz normalan zvuk, malo jače nego serijski
a to što se priča da tt kao nevalja, eno kolko ljudi ima na runnerima malossi spuhove, i neke neznam ni ja koje pa opet moj motor ide 5 puta bolje!!!
vasso123:
Slusaj,nemozes protiv cinjenica,TT je najobicniji rezo.auspuh i ima krdo spuhova koji su bolji od njega i naravno,skuplji.A to sto tvoj motor ide bolje od nekih koji imaju malossi auspuhe to ne mora odmah znacit da je TT bolji...
replcnt:
--- Citat: vasso123 - 15 Rujan, 2008, 17:39:51 ---Slusaj,nemozes protiv cinjenica,TT je najobicniji rezo.auspuh i ima krdo spuhova koji su bolji od njega i naravno,skuplji.A to sto tvoj motor ide bolje od nekih koji imaju malossi auspuhe to ne mora odmah znacit da je TT bolji...
--- Kraj citata ---
meni najbolji, zato kaj je moj :toothy11:
majic_sk:
--- Citat: replcnt - 15 Rujan, 2008, 18:34:58 ---
--- Citat: vasso123 - 15 Rujan, 2008, 17:39:51 ---Slusaj,nemozes protiv cinjenica,TT je najobicniji rezo.auspuh i ima krdo spuhova koji su bolji od njega i naravno,skuplji.A to sto tvoj motor ide bolje od nekih koji imaju malossi auspuhe to ne mora odmah znacit da je TT bolji...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jebeš tt-a...
evo ja rastavio svoju replicu nakon 3500km da vidim vunu, a ona ko nova :icon_thumright: :icon_thumright:
Dirk23:
--- Citat: majic_sk - 15 Rujan, 2008, 18:42:03 ---
--- Citat: replcnt - 15 Rujan, 2008, 18:34:58 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jebeš tt-a...
evo ja rastavio svoju replicu nakon 3500km da vidim vunu, a ona ko nova :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
također, i ja na mhr replici, skinuo nakon 3, i bas ko nova, btw, koliko je otrilike vijek trajanja vuna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju