Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince TT-Zamjena Vune...

<< < (3/16) > >>

replcnt:

--- Citat: SlowRider - 15 Rujan, 2008, 09:30:54 ---Ma taj TT je obicna limena kanta, bokte pa cijeli grad zvoni od TT-a, jos ako je SF  :violent5:

--- Kraj citata ---

:toothy10: :toothy10:   šut bona  :toothy11:   šalim se..

nego kolko si prešo km sa tim TT-om pa ti je izgorila?

DJ RUNNER RACE:
kada sam zadnji puta napravio servis bilo je oko 3000km i nešto sitno(servis sam napravio jer mi je dugo stajao u garaži i nisam se uopće vozio+stavio sam spuh)...sada imam 5100km...znaći napravio sam sa auspuhom cca. 2000km....auspuh sam stavljao na proljeće 2008g

replcnt:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 15 Rujan, 2008, 11:50:38 ---kada sam zadnji puta napravio servis bilo je oko 3000km i nešto sitno(servis sam napravio jer mi je dugo stajao u garaži i nisam se uopće vozio+stavio sam spuh)...sada imam 5100km...znaći napravio sam sa auspuhom cca. 2000km....auspuh sam stavljao na proljeće 2008g

--- Kraj citata ---

znači sa auspuhom oko 2000km, rano je to za izgaranje vune majku joj, ja imam tt zato pitam, al ja sam sa svojim tek 300km prešo

crogenie:
Ovo mi nije drago cut...

A jebiga, ako izgori budem stavio novu i to je to... Jos meni bilo cudno kako svi po forumu vicu da TT+Peugeot = buka. A meni se skut bas lijepo cuje, svi su rekli.

I dajte ljudi, prestanite radit nuklearnu fiziku od auspuha... Razlika između ZX-a i TT-a je ono, fakat nikakva, a o cijeni da ne pricam... I ZX ce bucit kad mu vuna izgori.

dhorvat:
Kaj je uopće moguće utišat TT-a? To se čuje fakat prejako. Stavit kamene vune, ne previše, ne premalo.

Jbg... stvar isprobavanja!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju