Tehnički kutak > Tuning skutera
Vodena pumpa
Mr J:
--- Citat: ivanm - 29 Siječanj, 2007, 17:40:14 ---
--- Citat: StreetRunner - 16 Prosinac, 2006, 17:26:52 ---Zva sam piaggio centar u splitu i rekli su da je pumpa 190 kn i rad sve skupa 350kn.Ipak nisam htio ić u split nego sam ga dao jednom prijatelju da mi ga sredi pa ćemo vidit kako će me izić
--- Kraj citata ---
je zato što će ti nabit opet stare ležaje i goni dalje..
--- Kraj citata ---
ma to je najbolje sam raditi...
StreetRunner:
--- Citat: Genesis051 - 29 Siječanj, 2007, 11:14:30 ---StreetRunner, koliko Kg kilometara imaš, da ti je riknula pumpa vode ???
--- Kraj citata ---
Pumpa me počela zajebavat na 18000km a to ti je što Aleksandar kaže mana kod svih Gilera
--- Citat: Mr J - 29 Siječanj, 2007, 13:25:29 ---
--- Citat: StreetRunner - 29 Siječanj, 2007, 10:54:28 ---Evo ja zaboravio za vodenu pumpu.Prominijo san ležaje pumpe,vodenu pumpu,ležaje radilice,pakne zadnje kočnice i još par sitnica i izašlo me za materijal 460 kn i majstor 500 kn ači mi garantira 5000km bez problema pa ćemo vidit
--- Kraj citata ---
Majstor je uzeo 500 kn za sve skupa?
--- Kraj citata ---
To mi je jedan prijatelj,sad ne svaćan te.Jeli mi uzeo puno ili misliš na nešto drugo.Ja mislin da jo ovo skroz u redu jer ima je on dosta posla a još je mora ić i u Split po djelove a do Splita ima 25 km i još zajebancija po gradu i onda nazad.
--- Citat: ivanm - 29 Siječanj, 2007, 17:40:14 ---
--- Citat: StreetRunner - 16 Prosinac, 2006, 17:26:52 ---Zva sam piaggio centar u splitu i rekli su da je pumpa 190 kn i rad sve skupa 350kn.Ipak nisam htio ić u split nego sam ga dao jednom prijatelju da mi ga sredi pa ćemo vidit kako će me izić
--- Kraj citata ---
je zato što će ti nabit opet stare ležaje i goni dalje..
--- Kraj citata ---
A on mi je stavio sve novo i garantira mi 5 tisuća bez problema a ako ih bude samo da mu ga dovezem.A i motor mi tiše radi otkad je napravio ovaj servis
Mr J:
Pa to je ok (valjda) s obzirom koliko je ima posla...
StreetRunner:
Ma briga me ja ne žalin,ja san zadovoljan i sve je ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju