Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner in progress...

<< < (2/10) > >>

B.E.R.O.:
Bolje da ima mase nego da fali...  :headbang:
ona narodna bolje da ljulja nego da zulja!!!
 ;D

Aprilia97:

--- Citat: steeef - 12 Travanj, 2015, 20:58:28 ---jesi nakrcal diht mase među blokove  :icon_biggrin:
jel to ona neka za peći brtvit?
bolje da stavis trokutasti airboks od starijeg modela nego kaj se drkaš s tim homemade sunđerima..
glavno da se šarafa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma sad ću to počupat sve dole i stavit taj airbox,imam ga doma samo nemam koljeno..imam i od novog modela...
Neznam,neko za 300 ili 500 stupnjeva je :P ...to je frend brtvio haha :toothy3: ja sam reko bit će previše al kaže mali,neka bolje da ima viška nego da psuješ poslje sve živo :P

--- Citat: Josip-98 - 12 Travanj, 2015, 21:05:42 ---Ma nema veze kakvi je skuter, meni je gust vidit projekt di se iz nicega zeli napravit nesto uz svakojaku mastu, kemijanje, nedostatak novca, samo naprid  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Plastike bi već odavno bile savršene da me nije ovaj glupan zaj#bo.. al neka bit će i to pomalo
Nedostatak novca cuj,i je i nije,potrošio sam dosta da bi ga prebacio dobos -> disk i zračno -> vodeno,to me izmuzlo ko majmuna,al pomalo :D

--- Citat: ljubo46 - 12 Travanj, 2015, 21:16:58 ---Tu ima diht mase bar za 3-5 pari blokova hahha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Istina ;) ...još uvijek mi dimi crveno kroz auspuh :dontknow:

Tomi_ZG:
Frenda koji dihta blokove proglašavam službenim diht-majstorom tetrapak ekipe  :icon_biggrin:
Bit će nekaj od te sklepotine samo možda bolje da si pare potrošio da se završi da si legalan pa da se i kotrljao na ac setupu neko vrijeme.

Aprilia97:
Proglasen je bez brige,debljina mase je bila ko debljina prsta hahaha

A regat cu ga sad na ljeto samo dok plastike sredim da budu tip top i pretapiciram sic i to je to,izgorila je instalacija loooool jer je jedan mestar drkao po skuteru pa sad moram drugu stavit

MarinM:
Boze moj kakva grobina  :sign020: :tstnd: :tstnd: :tstnd: :tstnd: :tstnd:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju