Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner in progress...

<< < (7/10) > >>

Pulss:

--- Citat: Aprilia97 - 20 Travanj, 2015, 21:29:46 ---Motor,auto i novčanik  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Blago se tvojoj curi  :angry7:  :laughing7:

SF2 Freak:
Mala je kod mene na spidfajtu  :toothy9: :toothy10:

balki:
...sad bi ti babe narikace rekle da nije moglo dobro zavrsit kad netko sa nickom Apriliaxx ide Gileru slagati :headbang:
Salu u cosak- Zao mi sto ti se frend tako jako satro - po opisu ne zvuci nimalo dobro :'(

Aprilia97:

--- Citat: Pulss - 20 Travanj, 2015, 21:32:02 ---
--- Citat: Aprilia97 - 20 Travanj, 2015, 21:29:46 ---Motor,auto i novčanik  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Blago se tvojoj curi  :angry7:  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Prekino,otišla veza u vazduh,izgubio volju za njom kad svaki dan šarafam po ovoj ragii :laughing7: (ima malo i istine hahahah)

--- Citat: SF2 Freak - 20 Travanj, 2015, 21:33:42 ---Mala je kod mene na spidfajtu  :toothy9: :toothy10:

--- Kraj citata ---

...a ja se cudim zasto te nema na forumu  :dr_ica: :bero2: :bero: :uliz: :blowjob1: :sex2:

--- Citat: balki - 20 Travanj, 2015, 22:03:00 ---...sad bi ti babe narikace rekle da nije moglo dobro zavrsit kad netko sa nickom Apriliaxx ide Gileru slagati :headbang:
Salu u cosak- Zao mi sto ti se frend tako jako satro - po opisu ne zvuci nimalo dobro :'(

--- Kraj citata ---

Srecom nije moja krivica,a i nick nemogu promjenit ni da ocu haha

..ne zvuci vjeruj mi,bit ce tu sranja jos,slomljene kosti u stopalu cini mi se itd itd... idem ovih dana do njega pa da vidim i cujem iz prve ruke

steeef:
samo pazi da u tome svemu nebi imal i ti problema..makar,valjda na hitnoj nije rekel da se rasul sa skutera..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju