Ostalo > Razne offtopic teme :)
KTM 640 Duke LC4
jozy:
Lc4 masine u pravilu nisu bas nesto
ove sive koje su isle u drugu seriju dukea su nesto bolje od onih prvih crnih koje su cisto smece
dosta cest problem je da se pocne raspadat cementacija kod lezaja na radilici, onda ta spena uleti ulje sjebe sve redom.
Ja bi preskocio
Drnda:
kakvi ktmovi, kakve piksne materine.. lc4 je glasan i uvijek ce negdi baliti lagano hhh
dodji i provozaj 625 pa mi reci jel to motor koji bi htio voziti...
to je uredno, kupuj to :icon_biggrin:
masine najcesce stradavaju jer ljudi ne znaju odzraciti kad mijenjaju ulje
Pulss:
--- Citat: Drnda - 12 Travanj, 2015, 00:49:59 ---kakvi ktmovi, kakve piksne materine.. lc4 je glasan i uvijek ce negdi baliti lagano hhh
dodji i provozaj 625 pa mi reci jel to motor koji bi htio voziti...
to je uredno, kupuj to :icon_biggrin:
masine najcesce stradavaju jer ljudi ne znaju odzraciti kad mijenjaju ulje
--- Kraj citata ---
Da, vidia san da kod dosta ljudi malo slini al nije to neki problem izgleda..
A motor radi ko sat, uredno je servisiran, eto jedino ne znan kakva je to kilometraza za njega i koliko su sposobni okrenit km ako se odlicno servisiraju i ne voze se konstantno ko ukradeni.
Drnda:
nema se tu sta stediti, motor stvoren za slajdanje i wheelie :toothy11:
moj ima sigurno 50 ili vise kkm . 30 je imao 2009 godine i od tada mu ne radi sat :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ja otkako sam ga kupio imam nekih 79 radnih sati, pa sad a krenuo ga voziti prije godinu dana..
Pulss:
--- Citat: Drnda - 12 Travanj, 2015, 11:42:37 ---nema se tu sta stediti, motor stvoren za slajdanje i wheelie :toothy11:
moj ima sigurno 50 ili vise kkm . 30 je imao 2009 godine i od tada mu ne radi sat :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ja otkako sam ga kupio imam nekih 79 radnih sati, pa sad a krenuo ga voziti prije godinu dana..
--- Kraj citata ---
Ufff pa nema onda brige.
Svaku koliko minjas ulje ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju