Tehnički kutak > Tuning skutera
Akumulator - Punjenje
Benjamin:
Ak je novi akumulatornetreba nista puniti...kad sam raido u servisu samo natucih kiselinu..ali u ove male akumulatore od 4Ah daju premalo kiseline..pa treba nadolijati jos do jednegranice..i metnes i verglaju punom parom...nikakva punjenja im netrebaju niti nis...
Tak sam ja sastavio u servisu jedno 60 luna i na svakoj isti princip...
Benjamin:
I pripazi na naslov ja sam ti ga sad editirao..ali da znas za ubuduce da znas...
SlowRider:
--- Citat: Benjamin - 14 Rujan, 2008, 20:56:35 ---Ak je novi akumulatornetreba nista puniti...kad sam raido u servisu samo natucih kiselinu..ali u ove male akumulatore od 4Ah daju premalo kiseline..pa treba nadolijati jos do jednegranice..i metnes i verglaju punom parom...nikakva punjenja im netrebaju niti nis...
Tak sam ja sastavio u servisu jedno 60 luna i na svakoj isti princip...
--- Kraj citata ---
Kiseline imam i viska, ovo mi je vec 2. kineski akumulator koji nevalja k**** psmtr
Benjamin:
Pojma nemam..ja znam kad sma lune sastalvjao da je uvijek premalo kiseline..mislim svi akumulatori9 su isti i punjenja...ali kad to pretocic zakljucili sm da ako nalijemo smao orignal punjenje da rikne akumulator ne radi kak treba jel mu je premalo kiseline..onda kupis jos onu tekucinu di pise kiselina za akumulatore i nadolijali do odredene razine unutra i od onda rade zvjer akumulatori..
uvijek se nade neka crna ovca pa niej radila ali ta u staru odmah nije radila...ali sve ostalo radilo kak treba..
hac:
to što ih ne pune u servisu ne znači da je ispravno......može se aku ruknut odmah u scoot bez punjenja,al to mu bitno skrati vjek trajanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju