Tehnički kutak > Tuning skutera
runner SP vs Pure jet
Mile110:
U raspravi sam sa frendom i zanima me vaše mišljenje šta mislite tko je brzi stari runner sp ili pure jet?
Pričam o čistoj serijali bez tuninga?
JosipMarijanovic:
Runner SP, ali kad na starom SP u upalis svjetla jednako je brz kao i purejet. Ocito su svjetla veliki potrosac za malu masinu pa ga jako opterete.
Takav je bio moj test.
MkaoMajcan:
--- Citat: JosipMarijanovic - 09 Travanj, 2015, 11:27:39 ---Runner SP, ali kad na starom SP u upalis svjetla jednako je brz kao i purejet. Ocito su svjetla veliki potrosac za malu masinu pa ga jako opterete.
Takav je bio moj test.
--- Kraj citata ---
isprobao sam tu tvoju teoriju i ja nevidim nikakvu razliku haha, ugrađen poseban prekidač za svijetla, tako da samo pozicije svijetle, i ide jednako
Corector:
A to valjda ovi prvi runneri imaju razlike, ja nisam nikad osjetio a trebalo bi jer sto jaci potrosaci to veci otpor mangetu.
JosipMarijanovic:
--- Citat: MkaoMajcan - 05 Lipanj, 2015, 15:40:00 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 09 Travanj, 2015, 11:27:39 ---Runner SP, ali kad na starom SP u upalis svjetla jednako je brz kao i purejet. Ocito su svjetla veliki potrosac za malu masinu pa ga jako opterete.
Takav je bio moj test.
--- Kraj citata ---
isprobao sam tu tvoju teoriju i ja nevidim nikakvu razliku haha, ugrađen poseban prekidač za svijetla, tako da samo pozicije svijetle, i ide jednako
--- Kraj citata ---
Moj je 2000g i velika je razlika sa upaljenim ili ugasenim svjetlima. Ko klima u malom autu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju