Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje Aerox????

<< < (5/7) > >>

R@kija:

--- Citat: robert - 14 Rujan, 2008, 20:57:54 ---koliko si platio mašinu ???

--- Kraj citata ---
nisam ju jos kupio,prodajem gianellia pa kad ga prodam odma uzimam masinu...

--- Citat: SlowRider - 14 Rujan, 2008, 20:59:30 ---Ako se ne varam, taj frajer je na ovoj listi:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5296.0

--- Kraj citata ---
mislis na phantoma

R@kija:
reko mi frajer ak nekaj ne valja s masinom da mu ju mogu slobodno vratit,i to je koji ju prodaje Malaguti F12 sa SS foruma...

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 14 Rujan, 2008, 21:03:22 ---mislis na phantoma

--- Kraj citata ---

Ne, dobro mislim :icon_thumright:

R@kija:
evo sad imam pare za masinu i dvoumim se koju da uzmem,imam onu od aeroxa kaj je frajer reko ali je od firefoxa ili nekog malagutija,kaj ima polini hpc radilicu,struju(magnet i ono),ima vodenu poklopac vodene,getribu,dekl,disk sa kljestima(grimeca),brijo sam tu masinu uzet zato kaj ima ovu radilicu unutra koja ima 1700km,a i onda kad cu slagat nemoram kupovat novu,,e a sad imam jos jednu masinu,znaci komplet,dekl,remen,polutke,kuplung,zvono,vario,radilica,termo grupa,magnet i ono,vodena,poklopac,disk bez kljesta,ali je masina original aerox 2006 god sa 6000km naspram one kaj je 2003,e sad razlika u cijeni je oko 300 kn ,sad se dvoumim koju da uzmem...

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 26 Rujan, 2008, 17:56:09 ---evo sad imam pare za masinu i dvoumim se koju da uzmem,imam onu od aeroxa kaj je frajer reko ali je od firefoxa ili nekog malagutija,kaj ima polini hpc radilicu,struju(magnet i ono),ima vodenu poklopac vodene,getribu,dekl,disk sa kljestima(grimeca),brijo sam tu masinu uzet zato kaj ima ovu radilicu unutra koja ima 1700km,a i onda kad cu slagat nemoram kupovat novu,,e a sad imam jos jednu masinu,znaci komplet,dekl,remen,polutke,kuplung,zvono,vario,radilica,termo grupa,magnet i ono,vodena,poklopac,disk bez kljesta,ali je masina original aerox 2006 god sa 6000km naspram one kaj je 2003,e sad razlika u cijeni je oko 300 kn ,sad se dvoumim koju da uzmem...

--- Kraj citata ---

Ja bi uzeo ovu iz 2006 ako je 6000km stvarnih. I ta masina vjerojatno nije nikad otvarana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju