Tehnički kutak > Tuning skutera

skinute blokade, a max speed 50 kmh

<< < (7/8) > >>

Dino-X race:
Ne trebas sad, ima dana ;)
To je onda jedan u tisucu s tim sranjem ako ima, ali sumnjam da je to problem u ovom slucaju.

dino73n:
Pa samo vlasnik treba da kaze koji mu je sistem na skuteru pa da se dalje trazi problem. Ako je sa kodiranim kljucem lako moguce da je zablokiran strujom i treba ga odblokirat a ako je standard onda je problem vjerovatno negdje drugdje.

tomo runner sp:

--- Citat: dino73n - 11 Travanj, 2015, 20:40:27 ---Jos mi nisi rekao jel mu kodirani kljuc ili ne?

--- Kraj citata ---

nemam kodiani ključ

dino73n:
E sad kad je ta misterija rijesena otvori dekl i na variomat napisi liniju flomasterom i poslije vozanja pogledaj koliko linije je obrisano a koliko je ostalo da se tacno utvrdi koliko se remen dize.

A koje je godiste taj skuter,bilo je nekih verzija i bez kodiranog kljuca koje su imale blokirani cdi.
Ako imas nekog frenda koji ima SFa koji ide kako treba probaj posuditi njegov CDI za probe,stoji kod akumulatora i super lako ga je promjeniti.

pgsf2:
I moj sf ima kodiran kljuc. Nedavno se pokvario I majstor mi je rekao da se taj kod izgubio I vise nisam mogao da ga upalim. Uopste nije primao struju. Morao sam mu mijenjati kompletnu elektroniku. Sada sam mu razvalio bravu I palim na sarafciger.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju