Tehnički kutak > Tuning skutera

skinute blokade, a max speed 50 kmh

<< < (4/8) > >>

tomo runner sp:

--- Citat: kupujemskut - 09 Travanj, 2015, 20:33:38 ---imaš blokadu na variomatu koja ne dozvoljava da se remen još podigne i postigneš veću krajnju...to ti izgleda ovako:

ovo šta ti piše da makneš makni, drže ga 3 šarafa.

--- Kraj citata ---

nemam toga gore, kaj mi još preostaje ?? radi čega jos nebi  imao krajnju brzinu?? usput da velim, od 0 do 50 -55  ima par sec, i jednostavno stane

dino73n:
Ima par verzija sf skutera koji imaju kodirani kljuc i takva elektronika cesto bude blokirana i treba je deblokirati. Ima neka caka kako se to radi,ono na fazon das kontakt pa cekas da lampica migne nekoliko put pa kocnica pa vratis kontakt i tako nesto. Dalo bi se na netu nac kako se to tacno radi. Samo ti za pocetak utvrdi dali je kod tebe na skuteru taj sistem,najlakse ces ga prepoznati po tome sto u redu lampica na instrumentima (zmigavci,ulje,dugo svjetlo) ima i malena crvena LED lampica koja miga kad je iskljucen kontakt.

dr.mrgood:
Prvi put cujem da je ovo blokada, ja to imam na svom skuteru i ide sasvim normalno, to nije nikakva blokada nego poklopac koji drzi valjcice da se ne raspu okolo po deklu, kakva blokada ?! Kako onda moj skuter ide 80 kmh ?! P. S. Imam Piaggio Liberty

Aprilia97:
Ma ovaj okrugli komad skroz desno je blokada haha ne ovo gore(kalota) xD

Dino-X race:
Na sf ide blokada kao prsten, ne kao podloska.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju