Tehnički kutak > Tuning skutera

aprilia sr 125

<< < (5/7) > >>

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Travanj, 2015, 14:45:03 ---Eto ti neki dan tu na forumu neki genije napiše da je prodao skuter jer mu je base trošio čini mi se 9 litara  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Pa takvim likovima treba oduzimat skutere :omfg:

dk7:
Sta na kraju s karburatorima za 172? Neki kazu dellorto najbolji i samo on, neki kazu ni u ludilu dellorto. Da cujem vas tko je vozio i probao pa zna tocno

Pulss:

--- Citat: dk7 - 11 Travanj, 2015, 15:18:36 ---Sta na kraju s karburatorima za 172? Neki kazu dellorto najbolji i samo on, neki kazu ni u ludilu dellorto. Da cujem vas tko je vozio i probao pa zna tocno

--- Kraj citata ---
Reka san ti i na pm, stavi della njega svaka pi*da ima. A sta ce vlasnik della rec nego da je najbolji. Malo ljudi na forumu ima pwk.

walkay:
Dell 25 je provjereno dobro i osjeti se po snazi, ja sam ga imao jednu sezonu na skipperu i bio sam zadovoljan, poslije toga sam preso na veci karb pwk 28... Sta reci vecinom svi to stavljaju i dobar je dell.

Pulss:

--- Citat: walkay - 19 Travanj, 2015, 11:47:45 ---Dell 25 je provjereno dobro i osjeti se po snazi, ja sam ga imao jednu sezonu na skipperu i bio sam zadovoljan, poslije toga sam preso na veci karb pwk 28... Sta reci vecinom svi to stavljaju i dobar je dell.

--- Kraj citata ---
Ma nitko ne kaze da dell nije dobar, da nije nebi ga niko stavlja. Al pwk je bolji, provjereno, i to pwk 24.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju