Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
3alfa3:
--- Citat: Aprilia97 - 04 Srpanj, 2015, 17:23:08 ---e vidis,sad kad se Alfa taknuo tog pitanja,dal je problem ako motor ima naknadno ugradenu bocnu? Ili ako nema centralnu a ima bocnu?
--- Kraj citata ---
Ako skut dolazi serijski sa centralnom nogarom, mora ju imat. Ako serijski ima samo bocnu, a ima CVT prijenos, buka se ne moze i ne smije mjerit
Ali isto tako, ako nema obrtomjer, onda isto nema mjerenja buke (barem je za sad tako). Naravno, ako serijski ima obrtomjer, onda ga mora imat uvijek
Keky.sb:
Stare linije vx/vxr nemaju obrtaljku. Pitao sam na tehničkom šta je tada s mjerenjem. Rečeno mi je da to nije problem jer imaju oni obrtaljke koje se smontiraju prilikom mjerenja decibela. Dakle ne pomaže ni to, a sumnjam da će ih onda zaustaviti i nedostatak centralne nogare. Treba državi novaca. Udri po džepovima državljana/građana na sve moguće načine jer smo prodali i uništili državu i nemamo više od čega živjeti.
skoda90:
Upravo dosao sa tehnickog,pitao djelatnika za tih 45kmh kaze njima nije nist stiglo za novi zakon...kod njih je sve po starom :dontknow:
Prosao sa 52.6
Corector:
--- Citat: skoda90 - 06 Srpanj, 2015, 17:21:38 ---Upravo dosao sa tehnickog,pitao djelatnika za tih 45kmh kaze njima nije nist stiglo za novi zakon...kod njih je sve po starom :dontknow:
Prosao sa 52.6
--- Kraj citata ---
Bude ubrzo stiglo i kod tebe. Tako je bilo i kod mene, i evo nakon 3 tjedna je vec na snazi. Treba im malo vremena.
Sljedece stvari su mjerenja buke, homologacije, debljina mesa gume u nanometrima, provjera zazora karika i balansa radilice.
ivanm:
i svječica mora biti champion RN2C inače padaš :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju