Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (33/46) > >>

ropee:
@skoda90 - pa i moj rocky je batina, isti motor

skoda90:
Ma zajebavam se ja procu ja tehnicki samo sta kad me retard na motoru odvede na tehnicki ja imam blokadu na 50 i naravno znaci pao bi  :icon_scratch: morat cu prodat 2 krave i ic polozit A kategoriju

Aprilia97:
Ma koji je to ku**c sad?!
Nemam volje čitat 1245915 stranica da nadem odgovor kojeg mozda ni nema,al na koji nacin sad da ja zablokiram skuter na tih točno 45??

Pa j#bote nemožes se sigurno vozit u prometu sa 50km/h a kamo sa jos sporijih 45 :angry7:

shegyi2000:
mene sad isto zanima zakonska pretpostavka kako blokirati motor da ide 45 kad su tvornički blokirani na 50

ropee:
Upravo zato sam i ja ostao zatečen. Na koji faktor su mogli tako izbaciti zakon, a zna se da su svi mopedi na neki način limitirani na 49-50 km/h.
Po meni bi ovo trebalo važiti za nove mopede a ne za one koji su uredno registrirani godinu i više  :dontknow:

S druge strane kad pogledamo našeg ministra prometa, policije, ... sve je jasno. Ljudi jednostavno pojma nemaju, ili imaju. Po njihovoj logici, moraš odfurati skuter u servis, oni će prilagođavanje naplatiti x y kuna, na to platiti PDV , porez na dobit,..... i eto državi love.

Mada ljudi na tehničkom su stvarno ok, pa i oni sami se čude ovom, jer napominjem, skuter je držao 49 km/h i frajer veli ok, ali 5 min kasnije izlazi i veli pao si  :icon_biggrin: , baotianer je prebrz  :toothy9:  :toothy11:  eh da mi je to bilo snimit  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju