Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (31/46) > >>

ivanm:
naravno ali nebude više 50-ka..

nego A kategorija pa 200+ccm..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2015, 12:47:00 ---naravno ali nebude više 50-ka..

nego A kategorija pa 200+ccm..

--- Kraj citata ---

Pa da se vozis ko covjek  :toothy12:

eladio:
tko je vidio uopce nesto imat danas,
imas internet i gledaj, oces google images, oces youtube video.. i to nam je dovoljno  :bang:

da nemam klinca, ja ne znam sta bi me zadrzalo u ovoj ******** drzavi  :angry7:

ropee:
Prošli tjedan obavio tehnički na mom Rockyu.
Na valjcima sevrtio na 48 -49 km/h kaže lik super, ode ispisati papire, vraća se nazad i kaže pao si, po novom zakonu mora ić do 45.
Naštimali smo ga da ide 44-45 i prošao sam.
Iako sam generalno za to da se treba pridržavati toga, s druge strane užasno mi je glupo da zakoni vrijede retroaktivno  ???
Ako su već izbacili novi zakon o ograničenju brzine mopeda na 45 km/h to bi trebalo vrijediti na nove mopede po prvi put registrirane nakon provedbe tog zakona a ne na sve.

JosipMarijanovic:

--- Citat: ropee - 23 Lipanj, 2015, 06:58:02 ---Prošli tjedan obavio tehnički na mom Rockyu.
Na valjcima sevrtio na 48 -49 km/h kaže lik super, ode ispisati papire, vraća se nazad i kaže pao si, po novom zakonu mora ić do 45.
Naštimali smo ga da ide 44-45 i prošao sam.
Iako sam generalno za to da se treba pridržavati toga, s druge strane užasno mi je glupo da zakoni vrijede retroaktivno  ???
Ako su već izbacili novi zakon o ograničenju brzine mopeda na 45 km/h to bi trebalo vrijediti na nove mopede po prvi put registrirane nakon provedbe tog zakona a ne na sve.

--- Kraj citata ---

I je tako kako si rekao.

Isto kako je bilo sa mladim vozacima prije 6 mj 2009 i poslije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju