Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
JosipMarijanovic:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Travanj, 2015, 13:59:37 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 07 Travanj, 2015, 13:57:31 ---nego kako stare skutere koji su ''blokirani'' na 45km/h sad napraviti da idu 50 km/h? svi ce tokariti nove prstene na variomatu?
--- Kraj citata ---
Zasto bi to radio? Nije da skuter MORA (trenutno) ic 50 km/h nego max 50 km/h ;D
A sad kad malo bolje procitam sto si napisao, mislim da si obratno shvatio - novi zakon ce ogranicit brzinu na 45 kmh sa sadansjih 50 kmh
--- Kraj citata ---
u pravu si. obrnuto sam shvatio.. razlog krivog shvacanje je da je moj skuter sad po papirima ''blokiran'' na 45 i to mo pise pod maks brzina.
nego u slucaj da ''greskom'' pise drugacija maks brzina u papirima kako bi to protumacili organi reda prilikom zaustavljanja?
3alfa3:
--- Citat: JosipMarijanovic - 07 Travanj, 2015, 15:17:37 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Travanj, 2015, 13:59:37 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 07 Travanj, 2015, 13:57:31 ---nego kako stare skutere koji su ''blokirani'' na 45km/h sad napraviti da idu 50 km/h? svi ce tokariti nove prstene na variomatu?
--- Kraj citata ---
Zasto bi to radio? Nije da skuter MORA (trenutno) ic 50 km/h nego max 50 km/h ;D
A sad kad malo bolje procitam sto si napisao, mislim da si obratno shvatio - novi zakon ce ogranicit brzinu na 45 kmh sa sadansjih 50 kmh
--- Kraj citata ---
u pravu si. obrnuto sam shvatio.. razlog krivog shvacanje je da je moj skuter sad po papirima ''blokiran'' na 45 i to mo pise pod maks brzina.
nego u slucaj da ''greskom'' pise drugacija maks brzina u papirima kako bi to protumacili organi reda prilikom zaustavljanja?
--- Kraj citata ---
Njima je bitno (kao i na tehnickom) da nije brzi od 50+5 kmh (kako sad stvari stoje) . Kad ovaj novi zakon dodje na snagu - 45 km/h (ne pise nista o toleranciji, al valjda bude 5 kmh)
Scooterist_#1:
Mogu mi ga lagano preko cijelog teritorija EU... :binkybaby:
dok je veze bit ce 90kmh... :headbang:
Tomi_ZG:
Dobro je,moj ide 38 tak da ću onda bit bliže zakonu ;D
JogFromYamaha:
ma to je sve presmjesno vec postalo
kao i pravilo da mladi vozac nesmije upravljati mopedom brze od 40kmh to mi je isto jebeno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju