Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (24/46) > >>

Tomi_ZG:
Mačak treznio sam se jbg  ;D
Da,samo kaj 99% motorista kaj su zaštopali metropolu boli k**ra* za skuteraše,oni bi bili najsretniji da se 50ke zakonom zabrane i stalno od takvih čujem neke proljeve iz njihovih usta.
Kad bi toliko ekipe na maloj tablici napravili takav rusvaj onda bi to bilo to.

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2015, 10:26:16 ---Mačak treznio sam se jbg  ;D
Da,samo kaj 99% motorista kaj su zaštopali metropolu boli k**ra* za skuteraše,oni bi bili najsretniji da se 50ke zakonom zabrane i stalno od takvih čujem neke proljeve iz njihovih usta.

--- Kraj citata ---

ŽIVIO GOVORNIK  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JosipMarijanovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2015, 10:26:16 ---Mačak treznio sam se jbg  ;D

--- Kraj citata ---

To je zato kaj se ekipa na 50-tkama ponasa ne odgovorno. Tako je bilo i na karavani. Namjerno blokiranje zadnjeg kotaca na trgu, dizanje na zadnji u koloni... Svaki put kad sam ja pozdravio motoristu i on je mene. I obrnutno. Ali skuteras iz kontra smjera me nije nikad pozdravio.
Neka kultura i tako neke spike su ovdje vec. To se pokazalo na karavni. Koliko je skuterasa sa foruma doslo? Isto tako nas i motoristi dozivljavaju.

boulybox:
A vidis recimo kad ja pozdravim kolegu motoristu sa skutera nikad me ne pozdravi nazad...Ispada da ako vozis 50tku da nisi ozbiljan a to sta mozda doma imas i veci motorin nema veze jer kad ces bit na pravom motoru onda te pozdravi

JosipMarijanovic:

--- Citat: boulybox - 05 Svibanj, 2015, 13:20:31 ---A vidis recimo kad ja pozdravim kolegu motoristu sa skutera nikad me ne pozdravi nazad...Ispada da ako vozis 50tku da nisi ozbiljan a to sta mozda doma imas i veci motorin nema veze jer kad ces bit na pravom motoru onda te pozdravi

--- Kraj citata ---

uvijek ima slucajeva koji nece pozdraviti ali meni su takvi bili rijetki. evo prije par minuta naletio na austrijance, uputio ih u njihovom smjeru i pozdravio. radi se samo o tome da puno ljudi ima na 50-tkama koje nije briga za nista nego im je to samo privremeno prijevozno sredstvo i da se nemoraju sluziti njim niti nebi. voze se kao talibani bez opreme i imalo pameti. jednu kunu ne zele uloziti u skuter nego tjeraju dok nerikne. motoristi sve to vide i nemaju postovanja prema tome. ja ih razumijem. naravno da postoje ljudi koji voze skutere i veci su "bajkeri" nego oni koji se tako nazivaju a birtije su im jedino odrediste, ali je takvim puno manje nego onih kojima je to samo prijevoz od tocke A do B.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju