Općenito > Propisi

nezaustavljanje na policijski znak

<< < (4/5) > >>

Pulss:
Dosta ljudi nece da se zaustavi iz razloga sta mrze drotove, bez obzira sta imaju sve papire uredne. To je onda opet prica za sebe.

caras:

--- Citat: Pulss - 12 Travanj, 2015, 11:39:10 ---Dosta ljudi nece da se zaustavi iz razloga sta mrze drotove, bez obzira sta imaju sve papire uredne. To je onda opet prica za sebe.

--- Kraj citata ---

Istina.... Nekad znaju bit skroz normalni,a nekad totalno u k...u .
Btw mene jednom zaustavili policajac i policajka, nemam tablicu ali uredno stao, izvadio dokumente - sve ok, sjeo i otisao....nisu ni primjetili da nemam tablicu  :icon_biggrin:  ako je sve ostalo uredno,ako i nemas tablicu velike su sanse da se izvuces, uvijek mozes odglumit da si je izgubio negdje putem...

Pulss:

--- Citat: caras - 12 Travanj, 2015, 16:11:28 ---
--- Citat: Pulss - 12 Travanj, 2015, 11:39:10 ---Dosta ljudi nece da se zaustavi iz razloga sta mrze drotove, bez obzira sta imaju sve papire uredne. To je onda opet prica za sebe.

--- Kraj citata ---

Istina.... Nekad znaju bit skroz normalni,a nekad totalno u k...u .
Btw mene jednom zaustavili policajac i policajka, nemam tablicu ali uredno stao, izvadio dokumente - sve ok, sjeo i otisao....nisu ni primjetili da nemam tablicu  :icon_biggrin:  ako je sve ostalo uredno,ako i nemas tablicu velike su sanse da se izvuces, uvijek mozes odglumit da si je izgubio negdje putem...

--- Kraj citata ---
Meni je frenda prije par godina zaustavilo na apn-u, nicega nije ima, i pandur mu kaze, sad idemo u stanicu, i tamo ces ostavit motor jer nemas papire, kaze frend ok.
Medutim on je putem skrenia kuci, sa rame skinia sve sta se dalo skinit, i donia drotu u stanicu golu ramu  :laughing7: Istina da ga je veza za radijator par sati al isplatilo se  ;D

petarpan:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Travanj, 2015, 11:12:09 ---
--- Citat: petarpan - 12 Travanj, 2015, 10:26:16 ---Pratim ovu temu vec par dana i stvarno mislim da ovakve teme nisu primjerene i ostavljaju krivi dojam na cijelu skuterasku zajednicu
I sami znate da ovaj forum mnogi prate i kako onda biti drugacije dozivljavan i tretiran kad se ovakve stvari toleriraju i potenciraju.

--- Kraj citata ---
takvih stvari ce uvjek biti bez obrzira pisalo se to javno ili ne

--- Kraj citata ---

Slazem se, al mislim da bi se kao zajednica skuterasa trebali boriti protiv toga a ne podrzavati.
Sto neko bjezi je stavr tog pojedinca, a ako je to ovako grupno podrzavano kako uopce mozemo ocekivati da se ponasaju prema nama nego kao prema huliganima (voznja neregistriranih skutera, bjezanje muriji, ne zaustavljanje, voznja bez pol motora... sta drugo ocekivati)

Pulss:
Problem je sta neki znaju bit tolika stoka da i kad si 100% uredan, izmislit ce ti nesto samo da napise.
I onda onaj uredan nece vise da se zaustavi kad mahnu lizalicon.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju