Tehnički kutak > Tuning skutera

leader 200, zamjena Walbro karb za Keihin

<< < (3/6) > >>

Joke/st:
Namjerno sam ono napisa i točno san ovakve reakcije očekiva..

Gas, olitiga mješavinu zraka i goriva  bolje prima u cilindar zbog slabijeg napona opruge klapne pa stoga brže,lakše i preciznije otvara leptir nego šta je to kod Walbra slučaj.
Slabije ide jer ovaj karb na default postavkama zraka isporučuje manju količinu goriva od Walbra.
Rezultat je da u totalu troši dosta manje goriva od Walbra ali na uštrb konačne brzine.
Dakle,ne ide više 125 nego 112.5 km/h ali to je meni sasvim nebitno. Radi sve šta je radia sa Walbrom (ubrzavanje,međuubrzanja) samo je na sporijoj konačnoj i troši jedno 35% manje. Extra

:hello:

Joke/st:

--- Citat: Pulss - 08 Listopad, 2015, 22:35:09 ---
--- Citat: Joke/st - 08 Listopad, 2015, 18:35:16 ---u mene je keihin stavljen umjesto walbra. radi se o bev. 200 2002. god. skujo troši 2.93  litre otvorene i 3.4 grad. bolje prima gas i ide 10% slabije. Karburator je zakon. a vi samo i dalje brinite nebitnu brigu. :hello:

--- Kraj citata ---
A vidi ovoga ahahahaha  :laughing6:

--- Kraj citata ---

E dijete dijete..

Joke/st:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Listopad, 2015, 08:43:19 ---Bitno da on bolje prima gas,forum majstori  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ovaj forum majstor prođe 300 km sa 10 l goriva pomoću njega.  :hello:

Joke/st:

--- Citat: ivek_sr - 31 Ožujak, 2015, 20:50:12 ---Walbro je 10 klasa bolji od keihin-a

--- Kraj citata ---
A Keihin 500 kn skuplji kad kupuješ novog..

alfist159:

--- Citat: Joke/st - 09 Listopad, 2015, 19:04:31 ---Namjerno sam ono napisa i točno san ovakve reakcije očekiva..

Gas, olitiga mješavinu zraka i goriva  bolje prima u cilindar zbog slabijeg napona opruge klapne pa stoga brže,lakše i preciznije otvara leptir nego šta je to kod Walbra slučaj.
Slabije ide jer ovaj karb na default postavkama zraka isporučuje manju količinu goriva od Walbra.
Rezultat je da u totalu troši dosta manje goriva od Walbra ali na uštrb konačne brzine.
Dakle,ne ide više 125 nego 112.5 km/h ali to je meni sasvim nebitno. Radi sve šta je radia sa Walbrom (ubrzavanje,međuubrzanja) samo je na sporijoj konačnoj i troši jedno 35% manje. Extra

:hello:

A da mu je staviti 2 dupla keihina pa da uopće ne troši gorivo, dapače proizvodi ga!?

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju