Tehnički kutak > Tuning skutera
Carenzi radilica piaggio?
gilera1234:
prvo od te radilice sam odusta,definitivno opet ide topova a sta me kostalo pitat jel je neko ima pa zna valja li (osim da moram citat budalestine sta pisu takvi ka ti),drugo reka sam da je revers samo privremeno al unatoc tome ide vise nego dobro) i trece nisam pita koji auspuh da stavim ni koji kit nego valja li ta carenzi radilica ili ne valja,prema tome ne pisi gluposti ako niti imas blage veze o icemu,niti si vozija taj kit sa tim auspuhom
gilera1234:
--- Citat: Pulss - 30 Ožujak, 2015, 15:46:20 ---
--- Citat: Grale - 30 Ožujak, 2015, 15:25:52 ---Bitno da si ti pravi tjuner koji slaže midrace s reversom i traži radilicu za 50 € koju bu stavil :hello:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Kak ne. Ide 2 iljade al kolje i ubiva. :omfg:
--- Kraj citata ---
jel sramota pitat? nisam nikad vidija tu radilicu niti znam koga ko je ima pa pitam ode,al ustanovija sam da nevalja i kraj price
Pulss:
Niko ti nije ric reka za radilicu. Receno ti je da je losije kvalitete i da se radilica od 50e NE STAVLJA na midrace, naravno ako oces da ti imalo traje.
Al onda si ti nadoda na to da ide reverse na MIDRACE, sta je smijesno, al ok, tvoj skuter.
Grale:
--- Citat: gilera1234 - 30 Ožujak, 2015, 15:50:43 ---prvo od te radilice sam odusta,definitivno opet ide topova a sta me kostalo pitat jel je neko ima pa zna valja li (osim da moram citat budalestine sta pisu takvi ka ti),drugo reka sam da je revers samo privremeno al unatoc tome ide vise nego dobro) i trece nisam pita koji auspuh da stavim ni koji kit nego valja li ta carenzi radilica ili ne valja,prema tome ne pisi gluposti ako niti imas blage veze o icemu,niti si vozija taj kit sa tim auspuhom
--- Kraj citata ---
Nit mi ne pada na pamet vozit due s reversom, to tebi ostavljam.
A ti pročitaj malo kaj si napisal, 120+ gps-a? Daj se bannaj :omfg:
--- Citat: gilera1234 - 29 Ožujak, 2015, 00:27:07 ---zasto ne? due+,reverse,multivar i 17.5,sve ostalo serijala (osin opruga,kuglica,dizne,filtera i tih gluposti) ide pravih 120+,po satu od novog nrg-a blizu 130,sta je to po tebi ako nije midrace? jos je kod mene 19mm jer od 17.5 plati klip kad tad,a reverse je privremeno rjesenje,kasnije ce doc neki bolji auspuh
--- Kraj citata ---
Pulss:
--- Citat: Grale - 30 Ožujak, 2015, 15:56:21 ---A ti pročitaj malo kaj si napisal, 120+ gps-a? Daj se bannaj :omfg:
--- Kraj citata ---
Realno toliko ne ide ni uredan 180.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju