Tehnički kutak > Tuning skutera

Carenzi radilica piaggio?

(1/5) > >>

gilera1234:
jel ima ko ovu radilicu ili pouzdano zna kakva je? vidim pune polutke i polirana klipnjaca a na ebayu su po 50-60 eura

JogFromYamaha:
ja sam ju stavljao na novog ranera (poljaka) i pasala je super samo kaj ako stavljas na talijana ili stariju seriju ranera moras uzeti novi zupcanik mikroremena
jer je dosjed frezan za novijeg ranera koji ima zupcanik s kracim zubima ili samo staroga preradis s turpijom da ude na radilicu

gilera1234:
lako za zupcanik to je najmanji problem,zanima me radilica sama po sebi kakve je kvalitete jer slazem midrace pa ne zelim da se raspadne nakon par tkm ima sam topovu na nrg-u prije 2 godine i bila je dobra ali sad bi tija neku jeftiniju al opet da valja

Grale:
Slažeš midrace i gledaš da uzmeš radilicu za 50 €?! Daj se mani ćorava posla.

gilera1234:

--- Citat: Grale - 28 Ožujak, 2015, 23:11:10 ---Slažeš midrace i gledaš da uzmeš radilicu za 50 €?! Daj se mani ćorava posla.

--- Kraj citata ---
  ako moze izdrzat zasto ne? na kraju cu vjerovatno opet uzet topovu jer sam je vec ima i ja i par prijatelja i poznanika i svima je bila dobra,samo ispitujem jeftinije solucije jer sam kratak s novcima,na motor idu topov plavi kit i giannelli reverse to su neki vozili i na standardnoj radilici i trajalo je 3-4-5 000 km,a vidim da ovu carenzi omiljena u talijana pa nije valjda toliko smece

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju