Tehnički kutak > Injection

Ditech tesko pali, posle radi normalno

<< < (2/5) > >>

petar17:
Uostalom, daj boze da je akumulator. Jedino mi pada na pamet da je mozda akumulator od 6A slab za sve potrosace, mozda bi mu 9A bolje odgovaralo? Zbog toga sto kad ovako slabije radi na leru non stop mu zmigaju svetla i zadnje i prednje, menjaju intenzitet, kao da prekidaju sve dok mu ne dam gas... Nisam sad u mogucnosti da proverim, u drugom sam gradu, cim mi se ukaze prilika provericu.

U medjuvremenu ako jos nekom nesto pada na pamet neka pise :)

JogFromYamaha:
regulator pritiska goriva te mozda zejebava
oce on imat svoje muhe ako je skuter stajao ili ako nikad nije ciscen

petar17:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2015, 18:16:56 ---regulator pritiska goriva te mozda zejebava
oce on imat svoje muhe ako je skuter stajao ili ako nikad nije ciscen

--- Kraj citata ---

Jel ga mogu na neki nacin proveriti ili moram da nadjem novi pa da zamenim? Video sam ovde na forumu video za proveru regulatora pritiska, ali ne znam jel mogu to izvesti?

JogFromYamaha:
daj reci rade od kud si da ti se veli kojem majstoru da otides jer kupi pa probaj je princip koji se nije nikada pokazao kao isplativ

petar17:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2015, 19:02:01 ---daj reci rade od kud si da ti se veli kojem majstoru da otides jer kupi pa probaj je princip koji se nije nikada pokazao kao isplativ

--- Kraj citata ---
Vranje Srbija brale :D. Otisao bih ja odmah kod majstora da ga ima, ali ispod Beograda nema nijednog majstora za ditech. Svi me gledaju bledo kad im kazem da je skuter injection i kazu mi da je to smece i da kad se pokvari to se ne popravlja. Muke velike, jedini kvar za koji znaju je dizna :D, samo mi kazu ''to ti je 100% dizna''. Eto tako, moram ovako da se izborim sa problemima, drugog nacina nema..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju