Tehnički kutak > Injection
Ditech tesko pali, posle radi normalno
petar17:
--- Citat: ivek_sr - 30 Ožujak, 2015, 22:19:06 ---Ako hoćeš mogu ti objasniti kako da to sam složiš ako imaš alata, ali čim on neće raditi kako spada ili regulator je vrisnuo ili je pun emulzije, a može biti i crijevo od kompresora puno emulzije. Uglavnom pošto vidim da radi sumnjam da ti je otišao jedan od injektora ili još gore pumpa
--- Kraj citata ---
Imam alata, mogao bi mi objasniti ako ti nije tesko? I ja ne verujem da je pumpa ili dizne, jer on super ide i vozim ga normalno, kad stanem normalno radi u leru, samo je problem to paljenje, upali, ali ne kao ranije bez gasa, vec moram da ga prevarim dodavanjem gasa kad je hladan na prvom paljenju, posle voznje cim ga ugasim pa upalim odmah, upali ponekad i bez gasa i iz prve, ali ne podigne odmah obrtaje na 2000 vec mu variraju, tj opadaju, radi 10-15 sekundi tako na 1000-1500 obrtaja i ugasi se ako mu ne dodam gas malo, cim ga isturiram 3-4 puta, podigne obrtaje na 2000 i moze tako do sutra da radi. Ne verujem da je emulzija, zato sto sam stavljao sva nova creva krajem leta prosle godine i nije vozen ni 150km sa tim novim crevima, jedino ako se emulzija preko zime nakupila, nije na odmet proveriti...
ivek_sr:
Oke prvo se izvadi svo gorivo iz skutera fino da ga nebude po podu ili raskopaj cijeli zadnji kraj pa rezervar spusti na pod, sa doljne strane nosaca od injektora imas 3 serafa zvijezdasta. Odserafi ih i skinut ces dole poklopac mali to zapravo u sebe hvata emulziju, onda na red dolazi regulator koji je sljedeci po redu i njega izvadis i ocistis i pustis da se osusi, on kad ga treses nesmije zveketat previse. Pazis kada sve sklapas i pod time mislim na gumice jer ako ih scvikas morat ce ic nova. I kada vracas tri serafa zvijezdasta nek sve fino sjedne skupa sa casicom da ih ne navlacis sa serafima jer ce ti se pojest navoj. Al bas sad razmisljam kada sam sve ovo napisao jesi resetirati tps? Prvo njega resetiraj to je minuta posla
petar17:
--- Citat: ivek_sr - 01 Travanj, 2015, 08:17:28 ---Oke prvo se izvadi svo gorivo iz skutera fino da ga nebude po podu ili raskopaj cijeli zadnji kraj pa rezervar spusti na pod, sa doljne strane nosaca od injektora imas 3 serafa zvijezdasta. Odserafi ih i skinut ces dole poklopac mali to zapravo u sebe hvata emulziju, onda na red dolazi regulator koji je sljedeci po redu i njega izvadis i ocistis i pustis da se osusi, on kad ga treses nesmije zveketat previse. Pazis kada sve sklapas i pod time mislim na gumice jer ako ih scvikas morat ce ic nova. I kada vracas tri serafa zvijezdasta nek sve fino sjedne skupa sa casicom da ih ne navlacis sa serafima jer ce ti se pojest navoj. Al bas sad razmisljam kada sam sve ovo napisao jesi resetirati tps? Prvo njega resetiraj to je minuta posla
--- Kraj citata ---
Jesam, resetovao sam TPS nekoliko puta, ista prica. Pitam se jel smem da diram onaj sraf na protokomeru? Jel se moze s njim nesto poboljsati ili je on fabricki podesen i ne sme se dirati??? Ok, ocisticu casicu i regulator od emulzije pa javljam rezultat. Sto se tice zveckanja tog, koja je granica, nisam nikad imao prilike da cujem kako zvecka i koliki intenzitet zveckanja je ok, a koji nije? Hvala
ivek_sr:
Eh... kolika je granica... pfff teško da ti mogu tu napisat... zvec zvec hahahahaha :toothy12:
petar17:
--- Citat: ivek_sr - 01 Travanj, 2015, 23:50:34 ---Eh... kolika je granica... pfff teško da ti mogu tu napisat... zvec zvec hahahahaha :toothy12:
--- Kraj citata ---
U pravu si :D i ja zelim previse :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju