Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Speedfight 2
SrkiB94:
vrlo vjerojatno ti je centralni feder pretvrd i rolice preteške ali tu nisi naveo par stvari:
koji je auspuh i o kojem je centralnom federu rijec
beki12:
Ovaj auspuh imam neznam kako de zove nigde ne pise samo taj znak
A centralni moram da proverim jel pise negde kako se zove samo znam da je crn a pre toga je bio neki zeleni ali isto sranje
beki12:
Nemogu da postavim ovde slike ali sam stavio na fb ako možete da ih otvorite
Ima jos jedna vazna stvar auspuh nije originalan za Peugeot bio je za italianske motore ali jasam ga doradio tu gde se vidi da je zavareno prema cilindru to je Speedfightova grana a na dole je od auspuh koji sam kupio možda je u tome problem
Scooterist_#1:
--- Citat: beki12 - 19 Srpanj, 2015, 13:28:26 ---Nemogu da postavim ovde slike ali sam stavio na fb ako možete da ih otvorite
U tome ti je sigurno problem ali glavnina svega ti je to sta si busio diznu na 8mm... pa jbt to je 80... a tebi treba max 60 cak i to je puno!! Tako da smanji diznu pa onda dalje! :icon_thumright:
Ima jos jedna vazna stvar auspuh nije originalan za Peugeot bio je za italianske motore ali jasam ga doradio tu gde se vidi da je zavareno prema cilindru to je Speedfightova grana a na dole je od auspuh koji sam kupio možda je u tome problem
--- Kraj citata ---
Tadr3:
evo za par dana stavljam BGM Prvo V2 usis, dell 17.5, leo TT, Motoforce racing variomat, Malossi x-belt pa javim kak ide... a drugi mjesec i DRvo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju