Tehnički kutak > Garaža
kvad se zavuko v garažu
skoda90:
Skini katalog od auto krese pa probaj tamo nesto naci?
Svaka cast za quad bas si si dao truda,ja nebi ima zivaca tako dugo nesto slagat a da se ne vozi :toothy12:
ivano_007:
Dobia info danas da je na TGB-ovima 70mm razmak, a isti razmak je i na "velikom" Baotianu, dok je na devetki razmak 55mm, al je promjer 160mm. Zasad nek ostane ovaj disk, malo ćemo ga prošmirglat, pa u međuvremenu ako što naleti, lako ga prominemo :icon_thumright:
Gotovo je s farbanjem, okrečene su sve sitnice...
Nakon temeljne i 2 ruke to izgleda ovako nekako. Koliko sam se ispraksira sad mi dođe da opet ošmirglam ramu i ponovo je ofarbam :toothy12:
--- Citat: skoda90 - 06 Prosinac, 2015, 20:22:29 ---Svaka cast za quad bas si si dao truda,ja nebi ima zivaca tako dugo nesto slagat a da se ne vozi :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ima tu još dosta posla, bit će taman spreman za sezonu, tamo oko uskrsa nadam se :)
ivano_007:
Evo malo se radilo na quadiću :frajer:
Kad sam dobia quada, na pločicama nije bilo ni malo mesa, znači željezo od željeza je strugalo. Od poznatih modela odgovara samo od Baotiana šta se tiče rupa, ali mu je promjer manji 20mm. Tako da se ovaj trenutni malo ispolira, nije idealno, ali je daleko bolje nego šta je bilo
Ovakve gluposti se isto malo ispolirale brusilicom i četkom
I napokon quad stavljen na 4 noge
Sljedeće na redu je malo očistit i vratit mašinu nazad :icon_thumright:
ivano_007:
Nakon 2 ipo godine da oživimo malo temu... nakon sređivanja mašine, pituravanja rame i plastike u vlastitoj radinosti, to izgleda ovako nekako
Kroz sljedećih par dana ću stavljat slike šta se radilo i šta se još ima napravit
zvonkec92:
Sviđa mi se, to čudo nema rikverc jel? Kakav je ovjes jel trebalo sta piksirat jel ima sta lufta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju