Općenito > Propisi

PREPIS papira bez mog prisustva-Hitno potrebna pomoc

(1/3) > >>

Boris16:
Poz ljudi hitno mi je potrebna pomoc, nasao sam papire za moj motor prodaje neki momak iz Trebinja,papiri,plocica, i sad bi ja htio da prepise a ja zivim u Doboju. Da li je moguce prepisati bez mog prisustva i na koji nacin? Koliko to kosta? Da li moze na mene ako imam 17god. Pomagajte dok nije umakla prilika,motor mi je vrh ne prodaje mi se htio bih ga registrovat a nemam papira. Hvala i pozz

Grale:
Može se prepisati bez prisustva kupca, ali treba barem kopija osobne/lične karte.
A što se tiče tvoje kupovine pločice i papira, nadam se da si svjestan da je to kazneno/krivično djelo i da bi mogao i u zatvor, makar imaš i 17 godina :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 22 Ožujak, 2015, 15:54:58 ---A što se tiče tvoje kupovine pločice i papira, nadam se da si svjestan da je to kazneno/krivično djelo i da bi mogao i u zatvor, makar imaš i 17 godina :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A kaj mislis zasto sam zakljucao temu (a ti je otkljucao)?  :icon_biggrin:

Grale:
Eto, možda ipak griješim pa je u BiH ipak drukčiji zakon ;D

Josip-98:
Da prikucava bar nesto skupo a ne sferu od 200e  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Bolje sidi kuci citaj forum nego se bavit ovin glupostima, kupi drugu ramu/ prodaj u dijelove ima nacina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju