Pozdrav svim forumašima foruma. Ako smije da se uključim kao novi član u tehničke teme malo drugčije od dosadnih tema o kvarovima i seljo tuninzima.
Pitanje za sve koji vole duge ture. Ovak dečki
Imam yamahu aerox 50cm staru 5 mj. Danas odblokirana i ima sve ukupno 950 km. Pitam servisera koliko je pametno tretirati taj scoter kao osobni automobil. Znači sjednes i voziš 50 do 100 km bez gašenja sa pola gasa tu i tamo punim ali bez nekog velikog napora. Što da radim kad sam picajzla i pazim. Serviser mi odgovori, a znaš možda je to malo previše i na tome ostane. Pitam trgovca i svog prijatelja kod kojeg sam u Motobox-u kupijo i prijatelj mi kaže. Možeš ali nebi bilo loše da tu i tamo zagasiš da se malo hladi. To su super mašine. Njegov odgovor mi se svidijo ali mi nije bilo dovoljno jasno kad usporedim mišljenje od servisera i prijatelja. Tako da sam odlučijo pitati vas.
Dali je pametno tretirati scoter kao osobno vozilo? U smislu vožnje od 50 do 100 km normalnog rada i skulirane vožnje bez nekog ogromnog napora (laički rečeno uživanje u vožnji) i nekih pretjeranih jurnjava.