Tehnički kutak > Styling skutera
xenon na speedfight
JosipMarijanovic:
--- Citat: zvonkec92 - 14 Ožujak, 2015, 09:29:27 ---smilja kolko bu to dugo trajalo? kak to na tehničkom prolazi? i ja sam razmišljal o tome jer rally ima očajnu lampu, al me zanima kak bi to radilo kad na rallyu svjetla idu iz namotaja, aku nema veze sa ničim osim alnaserom.. :dontknow: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Namotaji nemaju dovoljno struje da bi pogonili xenon i nemaju stabilan napon. Ako spojis onda svjetla direkt iz aku koji ima "stabilan" napon, brze se prazni nego puno. I samo je pitanje koliko ce dugo raditi.
markec001:
--- Citat: zvonkec92 - 14 Ožujak, 2015, 09:29:27 ---smilja kolko bu to dugo trajalo? kak to na tehničkom prolazi? i ja sam razmišljal o tome jer rally ima očajnu lampu, al me zanima kak bi to radilo kad na rallyu svjetla idu iz namotaja, aku nema veze sa ničim osim alnaserom.. :dontknow: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a cuj, tek sam ga jucer stavioo pa jos neznam... Spojen je na aku preko prekidaca pa ne rabim xenon konstantno tako da se nema kaj ispraznit... A xenon povuce dosta struje u pocetku paljenja dok se ne zagrije a kasnije ne pije nis... Manje od obicne zarulje pa ima dosta vremen da se aku napiuni.. A balast takodjer ;)
Sent from my piaggio nrg :)
Rox-Rab:
nisam probao xenon na 50 a vjerovatno ni necu ali...
ako se to napravi na prekidac tokom dana se moze voziti sa ugasenim svijetlima i aku se puni a navecer se upali normalno :dontknow:
markec001:
--- Citat: Rox-Rab - 14 Ožujak, 2015, 11:55:40 ---nisam probao xenon na 50 a vjerovatno ni necu ali...
ako se to napravi na prekidac tokom dana se moze voziti sa ugasenim svijetlima i aku se puni a navecer se upali normalno :dontknow:
--- Kraj citata ---
bravo... ;) tako nesto mi je i bio cilj.. Trenutno se po danu vozim sa dugima a mogu i samo sa pozicijama ;) fora
Sent from my piaggio nrg :)
JosipMarijanovic:
--- Citat: Rox-Rab - 14 Ožujak, 2015, 11:55:40 ---nisam probao xenon na 50 a vjerovatno ni necu ali...
--- Kraj citata ---
Sta nije dvokotacima obavezno po zakonu imati upaljena svjetla cijele godine?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju