Tehnički kutak > Styling skutera

zatamljivanje svjetala

<< < (4/5) > >>

ChRiStIaN:
dobro, dajte mi recite koji seljak jos zatamnjuje svjetla na skuteru??? Cul sam za zmigavce al svjetla...daj ono...uzmi ubi pa se uze!  :angry7:

andy:

--- Citat: KicHo7 - 14 Rujan, 2008, 09:18:30 ---dobro, dajte mi recite koji seljak jos zatamnjuje svjetla na skuteru??? Cul sam za zmigavce al svjetla...daj ono...uzmi ubi pa se uze!  :angry7:

--- Kraj citata ---

pa ja za žmigavce i govorim cijelo vrijeme... svjetla ne jbt patak :toothy11:... pogotovo ne zadnje jer je onda slabo uočljivo.. ja ću samo prednje žmige.. :icon_tongue:
a zadnji štop ide novi sa žmigama već tak da nema potrebe i zadnje žmige :frajer:

ChRiStIaN:
Dobro ti...ti da na roxu zatamnis svjetlo u banani si jer je i ovak u kur*u i slabo svjetli lol  :icon_biggrin:

Al ovaj misli na prvo svjetlo  ::)

andy:

--- Citat: KicHo7 - 14 Rujan, 2008, 09:50:01 ---Dobro ti...ti da na roxu zatamnis svjetlo u banani si jer je i ovak u kur*u i slabo svjetli lol  :icon_biggrin:

Al ovaj misli na prvo svjetlo  ::)

--- Kraj citata ---

pa i istina je  ;D
heh al koja je fora zatamnit prvo svjetlo.. nekužim.. sj#beš si vidljivost, a na izgledu ne dobiš niš baš..  ::)
a neka, skužit će prekasno kad nema povratka... :laughing7:

yakov:
nisam mislio prvo svjetlo nego prednje i zadnje zmigavce i poziciju(odvojeno je malo svjetlo iznad prvog blatobrana)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju