Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Beverly 500 10° Anniversario  (Posjeta: 2521 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MS portal

  • VIRTUALNI ČLAN
  • Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Postova: 0
  • VIRTUALNI ČLAN
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Beverly 500 10° Anniversario
« : 01 Travanj, 2011, 17:05:47 »


S više od 270 tisuća prodanih vozila u deset godina od 2001. godine, Beverly je preuzeo glavnu ulogu na tržištu jedinstvenim i inovativnim projektom, koji je tijekom godina bio cijenjen zbog svoje izuzetne agilnosti i sigurnosti, idealno za gradsku vožnju, te se svojom udobnošću i pouzdanošću dokazao na izvangradskim relacijama...

Kako bi proslavili 10 godina uspjeha  svog bestselera, Piaggio je stvorio posebnu seriju skutera Beverly 500.  Ovaj skuter stvoren je kako bi ponudio vrhunski izgled i performanse.  Beverly 500 10° Anniversario specijalna je serija skutera s luksuznom  završnom obradom i bojom rezerviranom samo za njega što pruža  jedinstveni izgled. Ovaj Beverly nosi metalik sivu boju s mat efektom  koja dodatno naglašava novo udobnije sjedalo u smeđoj boji te jasno  ukazuje na izgled inspiriran motociklima.  Prednje svjetlo,  prepoznatljivo za Beverly, ima novi uglađeni dizajn, kao i instrumentna  ploča koja sada uključuje i indikator razine goriva. U ovoj specijalnoj  verziji Beverly-ja vjetrobran dolazi u serijskoj opremi.

Vrhunske  performanse zajamčene su jednocilindričnim, 4-taktnim agregatom 500, s 4  ventila, elektronskim ubrizgavanjem i dvostrukim paljenjem, koji  isporučuje maksimalnu snagu od 40 KS pri 7.000 o/min. Elastični agregat  pruža zavidne performanse pri niskim i srednjim okretajima te omogućava  postizanje maksimalne brzine od 160  km/h.

Ova  specijalna serija Beverly-ja sada je dostupna u svim Piaggio salonima  po nepromijenjenoj cijeni od 48.300 kn za gotovinsko plaćanje.

Kliknite ovdje da pročitate ovaj članak!
VIRTUALNI ČLAN