Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kymco Xciting 400 i K-XCT 300  (Posjeta: 2754 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MS portal

  • VIRTUALNI ČLAN
  • Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Postova: 0
  • VIRTUALNI ČLAN
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Kymco Xciting 400 i K-XCT 300
« : 12 Prosinac, 2011, 13:16:58 »
Kymco je i ove godine predstavio novitete na sajmu Eicma..



Xciting 400 – konkurenciji nije ni malo svejedno s Kymcom koji već godinama predstavlja nove modele i postavlja nove standarde u  industriji skutera. Novi Xciting  400 namijenjen je aktivnom i sportskom stilu života modernih europskih  gradova. Kymcovi projektanti kreirali su skuter koji kombinira optimalne  vozne karakteristike bez umanjivanja kmofora neophodnog za svakodnevnu  uporabu. Srce projekta je novi 4-taktni pogonski stroj od 400cc s  elektronskim ubrizgavanjem goriva, još jedan u obitelji G5 pogonskih  strojeva. Snaga je velikih 26kW pri 7.000 o/min uz odlični okretni  moment od 37Nm pri 6000 o/min. Sve ostale pogodnisti obitelji su i dalje  tu – 15' kotač sprijeda i 14' straga, jedinstveni u klasi pravi  motociklistički trokut vilice sprijeda, ABS kao opcija itd… Prema  predviđanjima, model će biti dostupan u drugoj polovici 2012-e godine.



K-XCT 300 – ovaj cross-over model donosi sve  performanse i image obitelji Xciting u kompaktnom izdanju. Čak je i ime  'skraćena' verzija starijeg brata. Prilikom dizajniranja ovog modela,  Kymcovi dizajneri kao cilj su postavili kompaktne dimenzije uz  beskompromisne performanse i kvalitetu. Rezultat je impresivan, s  kompaktnim okvirom (1450mm), koji zahvaljujući strukturi definiranoj kao  'Dual Under Bone' garantira kapacitet i čvrstoću još neviđenu u svojoj  klasi. Pogonski stroj je poznat iz legendarnog modela DOWNTOWN 300i, a  također ima opciju ugradnje najboljeg Bosch-ovog ABS sustava na tržištu.  Predviđeno je da će K-XCT biti dosutpan na tržišu sredinom 2012-e  godine.



Vrijedi još spomenuti i GDink 50-125-300 – Kymco se ovim modelom vraća svojim  korijenima – prostranim i luksuznim skuterima u klasi 50ccm –  beskompromisna kvaliteta, najbolje komponente i velika udobnost odlike  su kako modela od 300cc, tako i 'malog' brata zapremnine 50cc. Obratite  paznju na fotografiju na kojoj se odlicno vidi prostor između noge i  upravljača, tako nešto je zaista samo u Kymco stilu.

Foto by MojSkuter.com

Izvor: Kymco.hr

Kliknite ovdje da pročitate ovaj članak!
VIRTUALNI ČLAN