Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: KYMCO PEOPLE 250 S  (Posjeta: 2286 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MS portal

  • VIRTUALNI ČLAN
  • Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Postova: 0
  • VIRTUALNI ČLAN
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
KYMCO PEOPLE 250 S
« : 24 Lipanj, 2007, 14:52:32 »
 

 Ovoga puta nam je stigao na test novi People 250 S . Kymco i ovoga puta pokazuje zube i cilja na sam vrh klase . Pogledajte zašto..Na prvi pogled je jasno da je Kymco ovoga puta dirnuo u pravo osinje gnijezdo skutera velikih kotača . Tu su već svima poznati Piaggio Beverly i Aprilia Scarabeo , ali i noviteti kao Peugeot Geopolis i Yamaha X-City . I čini se da se Kymco odlično pripremio za uspon na sam vrh klase...  

 Kymco nije riskirao dizajnom, limuzinski grub i masivan izgledom je vrlo prihvatljiv za gradske poslovnjake, i općenito one koji žele "klasiku" .

 Kotači 16" i kočnice People 250 S je opremljen sa velikim kotačima od 16 inča pa se i pokazao kao poprilično komforan i vrlo stabilan . Pri maximalnim brzinama , a ovaj skuter sam uspio potjerati i preko 140 km/h po satu , pokazuje da mu vožnja autoputem nije problem. Tada , pri toj brzini, do izražaja mogu doći i kočnice , a one su definitivno vrhunske, za što se brinu dva diska ispred , te disk iza , uz integralni sustav kočenja . Uglavnom mekane su , lijepo se doziraju, a po potrebi jako koče. A primjetite i detalje kao što su opletena kočiona crijeva. Sve za 5 . 

 Motor i vozne osobine Ovaj 250 ccm skuter je opremljen s odličnim potpuno konkurentnim motorom . Sama snaga od 21.7 Ks je odličan podatak, a u praksi sam skuter težak 158 kg (među lakšima u klasi) odlično ubrzava, i postiže sasvim solidnu krajnju brzinu od oko 140km/h uz potrošnju od cca 4.3 litre . Sam skuter se pokazao kao jako dobar, u gradu tj. gradskim gužvama gdje se skuter nameće lakoćom upravljanja, ali i na brzim dionicama gdje se može izvuč iz njega i brza vožnja tj. fino naginjanje u zavojima. Na autoputu skuter se ponaša mirno i čak s tim malim vjetrobranom nije ga problem voziti punim gasom.

  Ostalo   

I kvaliteta izrade testnog Kymca je sam vrh današnje ponude te klase skutera . Vrlo dotjeran i uglađen, ovaj skuter je pokazao da se može dobiti i više tehnologije za manje novaca.. Već smo spomenuli kočnice, ali tu su još i LED Žmigavci i štop svijetlo koji osiguravaju da vas svi dobro vide (..a to doprinosi i modernom izgledu samoga skutera) kao i halogene lampe za prednje svijetlo koje osiguravaju vozaču odličnu vidljivost u noćnoj vožnji .  Pregledni satovi nude pregršt informacija. 

Mjesta ispod sjedala ima za dvije jet kacige .

    

A što još reći nego bravo, ovaj skuter možete dobiti za oko 32000 kuna što je potpuno opravdana cijena s obzirom na ponuđeno. 

Iako moram priznati da bih rado vidio da ova klasa skutera napokon probije granicu i padne ispod 30000 kuna , čini se da to još nećemo vidjeti, bar ne ovoga ljeta..   

 

 

  

  Zahvaljujem se tvrtci CROFUTURA što nam je ustupila ovaj skuter na ovo testiranje, ali i tvrtci MIMESA iz Velike Gorice na profesionalnoj usluzi prilikom preuzimanja samoga skutera.    

Više pročitajte na našem FORUMu.  Kliknite ovdje da pročitate ovaj članak!
« Zadnja izmjena: 21 Travanj, 2016, 12:28:54 MS portal »
VIRTUALNI ČLAN