Tehnički kutak > Tuning skutera

quasar/leader oversize ventili + obrada glave

<< < (3/18) > >>

GhostRider:
Sta su nakraju od astre ventili pripasani?

balki:
Na kraju je koristio neke ventile iz svog izvora za 150kn/kom. Razlog iskreno neznam.

steeef:
najbolje bi bilo da otvoriš temu u projektima,da bude sve preglednije i sa odgovarajućim naslovom :P
znači izašli su te ventili još 600kn...mislim da bi ti onda bila bolja solucija malossi ventili zajedno sa federima,brijem da je set oko 120 evrića..
sve u svemu,super  :icon_thumright:

balki:
Glavu kupio za 400 i obradu, siceve i ventile jos 1000 (s tim da ja nisam dao 1000 nego sam imo neku "kombinaciju"). Znaci jos kad uzmem dihtunge za to nacelno ispada cca 1600 kn. Klip imam namjeru sam obradit sto se tice ufrezavanja "gnjezda" za ventile.
Kad sve povadim vidicu dali da stavljam i nove karike, spaner lanca ili jos ponesto. (Ulje, svjecicu, filter i te stvari necemo brojati jer ih moram promjeniti ionako).
Sada da premotam film bi narucio Malossi ventile jer je financijska razlika minorna a bolji su i "elegantnije" izgledaju sto se presjeka tice- jbatga;-) Serijski federi su ok a kazu i da Malossi bregasta nije bitno razlicita.
Prevara elektronike ce takodjer vjerojatno biti nuzna pa ce i to doc na red kad financije dozvole. Prvo cu mu pritisnut regulator pritiska na 3.5 bara i probat prispojit na obd2 interface da vidim parametre jer sam naso neke crteze koji prikazuju da se da kabel "pripasati".

/sto se seljenja teme tice ja se slazem- ako nije problem nek ju admin prebaci pliz/

ivek_sr:
Pošto su stavljali druge neke ventile... koliki su ti ventili naspram serijskih?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju