Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (3/71) > >>

KranjcicGoran46:
Ovdje nista nema pametno sto si mi dao da vidim. Jedno sam skuzio po stranim forumima a to da ti lezaji stage6 , polini evolution, malossi itd nisu sigurno isti ko ovi iz ducana tipa kod nas za strojeve itd.

Shvatio sam neke postove od clana 3alfa3 to da ti lezajevi sta se prodaju su dobri do neke odredjene mjere , do slabijih termo grupa i za nize okretaje :icon_thumright:

nije valjda da bzvz uz svoje prozivode malossi, polini i ostali nude i ove lezaje za high end. jer svi znamo da svi koristimo od njih najvise tuning dijelova tako da i ti lezaji moraju biti isto napravljeni za takve okretaje i snagu.

hvala :)

schvabo99:
Priće o ležajevima su suvišne,brojevi vam znaće dimenzije ležaja a ona slova su vam čvrstoća materijala,dali je materijal pojaćan sa nekim dodatnim metalom koji mu nadopunjuje čvrstoću,toplinsku izdržljivost,dali je zatvoren ili otvoren ili otvoren sa jedne strane,od kakvog mu je materijala košuljica,dali je kuglićni,valjćasti,bačvasti,samopodesivi,i pun k..... drugih stvari.Najbolje je otići u trgovinu koj je specijalizirana za prodaju ležajeva(npr. Lager Comerce) i objasniti ćovjeku o ćemu se radi i za šta ti je ležaj potreban i na kraju  KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.

_r0bi_:

--- Citat: schvabo99 - 03 Studeni, 2010, 20:47:52 ---  KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.

--- Kraj citata ---

...e bas to da nemozes ti od lezaja koji kosta 50-60kn ocekivat da vrti jaci mid race a o high endu da ni nepricamo...
...salej600 je promijenio vec 3/4 kompleta lezaja na tp tpr-u bas tih skf za 50-60 kn...svaki komentar je suvisan
...sad je narucio lezaje iz vana za cca 20 evra komad pa ce mo vidit jesu ti cemu  :laughing7:

te-te-ac:
mogu potvrdit decki koji voze takozvano PH pa nek se izjasne jel uzimaju lezajeve po 60kn  ::)

dobar je to lezaj za neki base kit.. a za neke malo vislje okretaje.. radi ali odreden broj sati..  :binkybaby:

gokiSP:
Pa jel moram opet pisati?  ::)

Skf polamid (60 kn komad) sam vozio na polini evo setupu, a kasnije i na duetu naturpijanom s evo spuhom. I nisu se nijednom raspali, a due je nekoliko puta zaribao. Ne znam šta se vama dešava, ali meni ne pada na pamet kupiti skuplji ležaj ako ovaj skf odrađuje svoj posao.

Meni je ovo sasvim dovoljna tolerancija  :hello:

http://www.skf.com/skf/productcatalogue/Forwarder?action=PPP&lang=en&imperial=false&windowName=null&perfid=101010&prodid=1010100204

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju