Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: SP180 by 209  (Posjeta: 153440 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duje87

  • Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1828
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #60 : 05 Srpanj, 2010, 15:00:43 »
BT-30 je mekša od ML-50. To što ML-50 ima više šare, tj. jedna šara je površinom manja od one na BT-30 ne znači da je cjelokupna guma mekša.  :icon_biggrin: Imao sam obe, obe kupio nove, tamo di je ML-50 klizala, BT-30 nije.  :binkybaby: ML-50 je super po kiši, dok je BT-30 živo smeće po kiši. BT-30 je za agresivniju vožnju, i treba joj grip i temperatura. Jer isto tako je MC-16 racing soft odlična guma, ali ako je staviš na šugavi gradski asvalt, neće držat kurca.  :dontknow:

kako je meksa kad nakon 2 godine je ko kamen,a ml50 nakon 7 godina u mene vec je jos mekana skoro ko prvog dana?

i kazes da bt30 triba grijat,kako onda moze bit bolja od ml50? ml50 je bolja po kisi,bolja po gradu,ne triba je grijat i duze ima mekana svojstav?

a sta se tice pregrijavanja ml50,ja je nisan nikad uspia pregrijat da mi proklize..tako da i dalje ne vidin koji su ti argumenti da je bt bolja?

Offline gokiSP

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Postova: 11002
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #61 : 05 Srpanj, 2010, 15:04:23 »
Pa guma ko guma je bolje BT-30, ali za ove šugave gradske ceste je bolje ML-50. Ne znam kome su BT-30 nakon 2 godine ko kamen, al kod mene je nakon 15 000 bila mekana ko prvog dana. A argument ti je dovoljan taj da mi je ML-50 klizala tamo di BT-30 nije.  :icon_biggrin:

Offline 209

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • Postova: 497
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #62 : 05 Srpanj, 2010, 16:03:19 »
Na bivsem vxr-u sam promijenio 2 para battlaxica naprijed i iza i sad imam prednju na sp-u.

Za gradski sklizak asfalt nije bt30 nikako, za to je bolja molas jer ima vise sara i nekako bolje se ponasa po naglijem kočenju itd.

bt30 je najbolja za ekipu koja zivi tamo na potezu senj-zadar. Tamo po magistrali di je onaj crni novi asfalt..tu je bt30 vrh od gume stvarno. Sto hrapaviji asfalt to je bt30 bolja a sto skliskiji to je losija.


Netko je spomenuo poliranje dekla itd ..

Nisam to planirao raditi jer cu zadrzati plastiku preko dekla. Nju sam razmisljao kupiti novu ali mi je dosta skupa za sad a ova moja je mrvicu izgrebana i tako nije bas ubijena do kraja. Iako kada bi nju uzeo novu morao bi uzeti i novi filter tako da lijeva strana u kompletu bude nova a to mi je bezveze trosak od 500kn tak..

Radije bi za tu lovu kupio karbonski poklopac magneta..

Evo danas sam malo tu napravio po kvartu koji kilometar i mogu reci da disk koci bas jako. Ako se bas pretjera guma vise nemoze izdrzati tu silu.

Kocnica imai odlican osjecaj i mogucnost doziranja je jebena. Ove pumpice od Nexusa 500 su pun pogodak. Koristio sam ATE BlueRacing ulje. Jedina slaba karika su mi eventualno serijske pločice iako su po meni odlicne, sve ove druge se brzo trose i ne koce bas duplo bolje a skuplje su.

Mali je problem sto je disk jako debel pa bi nove plocice koje god da kupim trebao smirglati, jer sad su mi gore plocice koje su skoro tri petine potrosene i to mi je jedva stalo.

Neznam da li je to normalna pojava, razmisljao sam si da mozda nije nesto ok sa celjustima pa da se klipici nevracaju unutra dovoljno ali neznam ni sam..

Offline duje87

  • Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1828
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #63 : 05 Srpanj, 2010, 16:20:04 »
Na bivsem vxr-u sam promijenio 2 para battlaxica naprijed i iza i sad imam prednju na sp-u.

Za gradski sklizak asfalt nije bt30 nikako, za to je bolja molas jer ima vise sara i nekako bolje se ponasa po naglijem kočenju itd.

bt30 je najbolja za ekipu koja zivi tamo na potezu senj-zadar. Tamo po magistrali di je onaj crni novi asfalt..tu je bt30 vrh od gume stvarno. Sto hrapaviji asfalt to je bt30 bolja a sto skliskiji to je losija.


evo sven ti je sve reka..

a goki pojma neman sta ti ides forsirat, mikele je pita koju gumu da uzme za gradski asfalt,a ti uporno forsiras bt,a bt po gradu se nemoze nikako ravnat sa ml50,a 90posto ekipe s foruma zivi u gradu,tako da i dalje ne vidin na koji nacin bi bila bt bolja i sta ides dokazat  :icon_scratch: :dontknow:

Offline vktr

  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2426
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #64 : 05 Srpanj, 2010, 16:23:25 »
evo sven ti je sve reka..

a goki pojma neman sta ti ides forsirat, mikele je pita koju gumu da uzme za gradski asfalt,a ti uporno forsiras bt,a bt po gradu se nemoze nikako ravnat sa ml50,a 90posto ekipe s foruma zivi u gradu,tako da i dalje ne vidin na koji nacin bi bila bt bolja i sta ides dokazat  :icon_scratch: :dontknow:
nea veze nek on forsira, sad će on dobit svoju bt30 pa nek uživa   :laughing7:
al ja se i dalje slažem sa dujetovim i svenovim mišljenjem

Offline gokiSP

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Postova: 11002
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #65 : 05 Srpanj, 2010, 16:27:50 »
evo sven ti je sve reka..

a goki pojma neman sta ti ides forsirat, mikele je pita koju gumu da uzme za gradski asfalt,a ti uporno forsiras bt,a bt po gradu se nemoze nikako ravnat sa ml50,a 90posto ekipe s foruma zivi u gradu,tako da i dalje ne vidin na koji nacin bi bila bt bolja i sta ides dokazat  :icon_scratch: :dontknow:

Ne forsam ja ništa, nego si ti napisao da je ML-50 bolje od BT-30. Ja sam na to rekao da nije i objasnio da je BT-30 bolja, ali ne u gradu, i da jedino u gradu ML-50 prednjači.  :dontknow:

Offline duje87

  • Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1828
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #66 : 05 Srpanj, 2010, 16:34:13 »
Ne forsam ja ništa, nego si ti napisao da je ML-50 bolje od BT-30. Ja sam na to rekao da nije i objasnio da je BT-30 bolja, ali ne u gradu, i da jedino u gradu ML-50 prednjači.  :dontknow:

da,mozda je za nijansu bt30 bolja van grada od ml50,al reci mi molin te jel ti IKAD prednja ml50 van grada pobigla? ili ikome odavde,a da je guma u relativno dobron stanju?

vidis meni nije nikad niti me ikad iznevjerila van grada ni u gradu,dok je sa bt30 bia show po gradu s prednjin i zadnjen krajen..

i kad pogledas osobine grad-otvorena cesta, ml50 je KOMPLETNIJA i po tome samome i bolja guma od bt 30 i sta se mene tice izlazin iz ove rasprave jer ko da se borin s vjetrenjacama :hello:

Offline gokiSP

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Postova: 11002
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #67 : 05 Srpanj, 2010, 16:39:59 »
Ajde šta si se usra  :toothy12: Kažem ti da sam imao i jednu i drugu, nove. BT-30 je proklizala svega par puta i to na jebeno skliskoj cesti, dok mi je ML-50 proklizala puno više puta, tj. skoro svaki put pir nekoj agresivnijoj vožnji bi proklizala.  :-*

Offline Pupo

  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2865
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #68 : 05 Srpanj, 2010, 17:05:11 »
SP izgleda pravo zdravo  ;D


Ajde šta si se usra  :toothy12: Kažem ti da sam imao i jednu i drugu, nove. BT-30 je proklizala svega par puta i to na jebeno skliskoj cesti, dok mi je ML-50 proklizala puno više puta, tj. skoro svaki put pir nekoj agresivnijoj vožnji bi proklizala.  :-*

Pa normalno, ml50, po meni više guma za prljavu cestu/blato/kišu kolike ripne ima... mt 30 je guma bez profila praktički, šteta što je nema za 13 cola...

             


Znaš i sam kak izgledaju  :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 05 Srpanj, 2010, 17:07:03 Pupo »

Offline gokiSP

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Postova: 11002
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #69 : 05 Srpanj, 2010, 17:10:48 »
Jeste, tako je.  :icon_biggrin: Mislim, dovoljno ti je da pogledaš kako guma izgleda, odmah znaš šta valja.  :icon_biggrin:

Offline pixa.93

  • Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • ****
  • Postova: 900
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #70 : 05 Srpanj, 2010, 17:26:34 »
cekaj znaci prva je dosta bolja.sta je na ocigled ali je druga ljepša
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline SPecial

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2193
  • Spol: Muški
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #71 : 05 Srpanj, 2010, 20:52:16 »
Ajme Pixa moj.
@Sven,SP je madafakin super. Skoro sam ljubomoran.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline pixa.93

  • Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • ****
  • Postova: 900
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #72 : 05 Srpanj, 2010, 21:03:51 »
Ajme Pixa moj.
@Sven,SP je madafakin super. Skoro sam ljubomoran.

nemoj ajmekat nist.u gume nemam pojma ali ama bas nista.
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline zipst

  • Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1264
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: na hrpi
  • MojSetup: trkeci
  • MojSpuh: probusen
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #73 : 05 Srpanj, 2010, 21:06:28 »
nemoj ajmekat nist.u gume nemam pojma ali ama bas nista.
a citat s razumjevanjem  :icon_scratch: :toothy12:
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio

Offline 209

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • Postova: 497
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #74 : 06 Srpanj, 2010, 02:19:30 »
Mislim da je sve rečeno

Sklizak i mastan asfalt= Molas

Crn i grub asfalt= bt30


Kao sto BT30 u gradu na skliskom bjezi i plese isto tako molas kad ju preforsiras na jako hrapavom se pocne kao salama uvijat pa se motor sav nekako savija.



Offline DevMichele

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Postova: 1091
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: ktm 525, SKR 180. EX sp180 fx 125 vx209
  • Moja Kaciga: agv k4
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #75 : 06 Srpanj, 2010, 02:32:14 »
Mislim da je sve rečeno

Sklizak i mastan asfalt= Molas

Crn i grub asfalt= bt30


Kao sto BT30 u gradu na skliskom bjezi i plese isto tako molas kad ju preforsiras na jako hrapavom se pocne kao salama uvijat pa se motor sav nekako savija.

isprobao malo gume ipak sam se ponovno odlucio za ml50 jer se vozim po kisi ,jer je kod nas asfalt staklo...

sry sven na off-u




Offline 209

  • OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • Postova: 497
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #76 : 06 Srpanj, 2010, 10:02:47 »
U kakvom off-u ?


Pričamo o gumama koje su na mom skuteru !

Offline David

  • Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Postova: 86
  • Spol: Muški
  • I love life !!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šupkograd
  • Moj Skuter: Runner 50 SP,Peugeot buxy, Piaggio skipper BIG BORE
  • MojSetup: KITA DAAAAAAAAAAAAAA !!!
  • MojSpuh: FANCY !!!!
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #77 : 08 Srpanj, 2010, 13:52:16 »
sven jel i ti isto koristiš plastični šarafciger da ne skineš boju sa šarafa  :confused5:

SP je prava bombona  :icon_thumright:
Ozbiljan zauvjek , samo sve NOVO !ARUNA KONE!

BRAKING DISKOVI I RMS DIJELOVI POPUST 20% !
098-724-223

Offline i_ja_tebi

  • Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Postova: 8
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: /
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #78 : 23 Siječanj, 2011, 23:37:59 »
Stvarno super ocuvan i uredan runner. svaka cast  :notworthy:
Stvarno super ocuvan i uredan runner. svaka cas :frajer:

Offline M!cko46

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 266
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Spyder
  • Moja Kaciga: mds
Odg: SP180 by 209
« Odgovori #79 : 24 Siječanj, 2011, 00:34:05 »
SP cakum pakum!