Općenito > Servisi

kvarovi na skuterima i njihov servis

(1/13) > >>

mrcina:
eladio evo da se ja javim i možda postavim temu koja neče tako brzo odumrijeti kao neke druge,a one malomanje pametne prežive sve.
jučer odfurao b&w 125 na servis ako se sječaš ružilo je u predjelu pumpe za gorivo poput onog zajebanog zujanja,u karmatu rekli da je u pitanju lanac ali ima tog još počela kapat voda na pumpi za vodu,pa za kretanje treba 8000 rpm sa mjesta i na zadnje kad stisneš malo jači gas kao da čuješ da ti se raspadaju lageri. stvarno sranje.
vidio sam još tih 125-tica i njsam čuo ta sranje kod njih.pošto je to reklamacija u garantnom roku što misliš ozbiljno što bu me došlo.
činimi  se da sam nabasao na motor sa tvorničkim greškama.

eladio:
za pocetak navedi koji servis , idemo od toga

nadalje, za lanac neznam neka ti to vise rijese, ali kapanje je stvar koja nebi smjela biti problem, neka ti to rijese !

sto se tice kretanja, mozda neki problemi s kvacilom ..neznam.. to moze biti sitnica.. isto neka to rijese !!


oko zvuka koji se stvara, to ovako nemozemo znati... mozemo nagadjati...


uglavnom servis i garancija i sluze za eventualne tvornice greskice, daj im skuter i reci da neces ga preuzeti dok to ne rijese , neznam sta drugo ti reci za sadmrcina:
karmat ti je servis

mrcina:
bio danas kod servisera da vidim jesu li što napravili kad tamo niš.
kaže šef da su rastavili mašinu i da su nategli lanac ali da još uvijek zuji i da sad moraju tražiti uzrok tom zujanju.
pitao ga dali je moguče da to zuji bregasta za ventile čuvši to tu ili nekom drugom forumu a on da kad buju rastavili totalno mašinu da buju pogledali.
sranje sve više mislim da sam dobio makinu sa greškom ali neka predao sam ga u petak 18.08 ,koliko moram čekati da mi naprave servis a da mi nemoraju dati novu mašinu.

r.e.!:
Možda ne bi bilo loše da si, prije nego si njima odnio skuter, zatražio mišljenje drugog servisera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju