Nemam volje skidati nosač zbog toga, no ako ga budem skidao radi kakvih upgrejdova slikam ti. Kači se kod suvozačevih nogu i na kvadratne rupe ispod sica. Poprilično zeznut dizajn, a ovaj nosač koji sam uzeo je navodno original od 150tke pa sam ga opet morao modificirati jer nisu odgovarale rupe na otvore ispod sica. Kad sam to sve uradio tad mi je nosač udarao u filter zraka pa sam uzeo jači zadnji amortizer... riješenje jednog problema vuče idući problem i tako u krug

Danas išao s bratom u đir... nakon što sam mu uštimao prijenos i nabacio kod sebe vizir, gotovo da smo identični u ubrzanju i konačnoj. Eto ako koga zanima više se isplati glavu spustit nego kupit multivar i staviti 172ccm

I tako smo se vozili... crkla SR-ka jer je ostala bez goriva cca 100m od pumpe. Nalio sam 7,6L, prešao sa tankom 155km - potrošnja ispada 4,9L. Inače mi se dosad vrtila oko 5.27-5.33L.
Mislim da me zezao onaj čok na sajlu i nije zatvarao do kraja jer je izlaz bio prema gore i udarao je u kadu, jer sam prije zadnjeg tankanja stavio onaj mali čok - polugicu na karburator i potrošnja se spustila.
Kad se već hvalim, jučer išao u đir Majestyem u Split, 269km sa 10,5L - potrošnja 3,9L. Kad smo se vraćali iz Splita vozili smo puno življe (frend je sa Z1000) i potrošnja mi je bila 4,23L
Na oba skutera mogu potrošnju sigurno spustiti još pola litre da sam pažljiviji s gasom