Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Sp 180  (Posjeta: 2155 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline CoK

  • forumska atleta
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4944
  • Koza je vrag
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: SR 150 R
Odg: Sp 180
« Odgovori #20 : 09 Siječanj, 2017, 13:35:36 »
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao

zato i ide, malossi je tu najmanje bitan.

10.5g u multuvaru i serijski spuh? 140?  :icon_scratch:

...ti tomi, s obzirom sta vozis, tebi sve ubija brasno...
« Zadnja izmjena: 09 Siječanj, 2017, 13:39:35 CoK »
Get down like syndrome

Offline ditek

  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • ****
  • Postova: 721
  • Vazdušar
  • YearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SR 150, Zip SP70
  • MojSetup: Stage6 Sport Pro MKII
  • MojSpuh: Pinasco Powersound
Odg: Sp 180
« Odgovori #21 : 09 Siječanj, 2017, 14:09:43 »
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:


Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #22 : 09 Siječanj, 2017, 14:13:10 »
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao

zato i ide, malossi je tu najmanje bitan.

10.5g u multuvaru i serijski spuh? 140?  :icon_scratch:

...ti tomi, s obzirom sta vozis, tebi sve ubija brasno...
tako je kupljen,zadnji vlasnik je to sve nabacio,a čim se vrijeme proljepša..idemo opet testiranje maksimalne brzine,a serijski spuh ostavljam jer mi je najljepši onaj zvuk što prozvodi 2t
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #23 : 09 Siječanj, 2017, 14:14:08 »
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline CoK

  • forumska atleta
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4944
  • Koza je vrag
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: SR 150 R
Odg: Sp 180
« Odgovori #24 : 09 Siječanj, 2017, 15:21:39 »
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
i cim manje prckas, to ces bit zadovoljniji

I meni je serijski spuh bolji, samo mi cudno kako tako lake role imas to je sve
Get down like syndrome

Offline kiza-iz-kvarta

  • HERO MEMBER
  • Tržnica : (+40)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2152
  • Spol: Muški
  • otelo me ko Nataschu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Baranda
  • Moj Skuter: jebo sam se s bratom
  • Moja Kaciga: WTF su CYYYKE!?
  • MojSetup: sajla od lifta,dabrovi brkovi i drvena stražarnica iz JNA
  • MojSpuh: tutuz
Odg: Sp 180
« Odgovori #25 : 10 Siječanj, 2017, 09:19:25 »
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!
Free Luka P.(25)/aeroxtuning

Neues von Teresa Orlowsky...ruf mich an!

Online steeef

  • admin MS
  • Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 12092
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
Odg: Sp 180
« Odgovori #26 : 10 Siječanj, 2017, 09:32:52 »
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline mako

  • Tržnica : (+45)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1158
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: križevci
  • Moj Skuter: SP180
  • MojSpuh: malossi
Odg: Sp 180
« Odgovori #27 : 10 Siječanj, 2017, 09:34:48 »
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!


Ako je jos uvijek isti cilindar na motoru, onda je serijski i otvoren, glava je spustena, a sad neznam dal je serijska ili malossi,i taj motor je i tad isao odlicno..
NUDIM USLUGE TUNNINGA 2T SKUTERA PIAGGIO GRUPACIJE, 50ccm i BB !!!

Offline kiza-iz-kvarta

  • HERO MEMBER
  • Tržnica : (+40)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2152
  • Spol: Muški
  • otelo me ko Nataschu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Baranda
  • Moj Skuter: jebo sam se s bratom
  • Moja Kaciga: WTF su CYYYKE!?
  • MojSetup: sajla od lifta,dabrovi brkovi i drvena stražarnica iz JNA
  • MojSpuh: tutuz
Odg: Sp 180
« Odgovori #28 : 10 Siječanj, 2017, 10:25:44 »
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..


Marko znaš da su mi istina i pravda uvijek bila druga imena, sve novooo također  :laughing7:

prednji kraj + bubrezi su u sobi na sigurnom, a zadnji kraj plastika sam prokleo jer sam ga prvo poslao nekom šugavcu/hrvatini iz Valjeva Aleksandru u Primošten koji ih nije preuzeo na pošti pa je jadni Vedran morao dat 4 cenera za poštarinu u oba smjera(ili preračunato u dnevne potrebe;kutija crvenih cyyyki i sokić u paklu 2l  :angry7: a trebale su otić za 5 glava), nakon 2 mjeseca "čučanja" na njuškalu sam ih uspio prodat bogatašu iz Šibenika za 4 glave

ovak su izgledale, da je lak bio u boljem stanju i poklopac sveće nie obojan spreom bile bi sigurno u kolekciji sa sivima  :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/gilera-runner-1998-05god-kompletne-zadnje-bocne-maske-rukohvat-oglas-11141283

@MarkofromKŽ - da, taj cilindar gilardoni 1/2 ti je još gore, samo je klip zamijenjen jer kad je frend stavljao novu radilicu i ležajeve, karike su isto bile must have kad je vidio da i bolcna ima zub odlučio se rastat s još 200 kn i uzet novi klip!sjećam se kad je Dejo iz VU uzeo SP-a od tog lika iz KŽ,krajem ljeta 2009, bio je tad u VK jedan SP sa hrpom dijelova (prošle godine ga lik zabio sa 120 u kuću,onaj crveno-crni što sam riješio u dijelovima i kod tebe je završio PM Pro street!Al tad je taj SP imao naturpijane blokove i cilindar, malossi glavu,multivar,25-icu +e13 gljivu i isto je išao kak kuga i lik čiji je bio taj SP dao burazu od 15 godina i 50kg da stane na crtu s Dejom koji je već tad imao preko 100kg i u startu je mali bio brži do nekih 80/kmh nakon toga mu se Dejo narugao!
A i sam se pred 2 godine uvjerio kako ovaj SP ispaljue, ja sam tad slagao za prodaju SP-a iz 2000god,crni s plavim felgama (prodan Smolji s foruma) i taj SP ima malossi radilicu,naturpijane blokove i cilindar (maška kupljena od gargamela s foruma), stali na semafor do 100 sam bio 2 dužine iza njega, nakon toga je izgledalo kao da se trkaju  SP 125 i 180  :laughing7:


« Zadnja izmjena: 10 Siječanj, 2017, 14:24:53 kiza-iz-kvarta »
Free Luka P.(25)/aeroxtuning

Neues von Teresa Orlowsky...ruf mich an!

Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #29 : 10 Siječanj, 2017, 13:20:20 »
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline kiza-iz-kvarta

  • HERO MEMBER
  • Tržnica : (+40)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2152
  • Spol: Muški
  • otelo me ko Nataschu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Baranda
  • Moj Skuter: jebo sam se s bratom
  • Moja Kaciga: WTF su CYYYKE!?
  • MojSetup: sajla od lifta,dabrovi brkovi i drvena stražarnica iz JNA
  • MojSpuh: tutuz
Odg: Sp 180
« Odgovori #30 : 10 Siječanj, 2017, 13:34:02 »
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:
Free Luka P.(25)/aeroxtuning

Neues von Teresa Orlowsky...ruf mich an!

Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #31 : 10 Siječanj, 2017, 13:51:08 »
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:

8000 keša za skuter,a koliko če me rega izač s 50 posto za osiguranje...i da uzet ču VK180SP TABLE one znam da su +200 od običnih
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline kiza-iz-kvarta

  • HERO MEMBER
  • Tržnica : (+40)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2152
  • Spol: Muški
  • otelo me ko Nataschu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Baranda
  • Moj Skuter: jebo sam se s bratom
  • Moja Kaciga: WTF su CYYYKE!?
  • MojSetup: sajla od lifta,dabrovi brkovi i drvena stražarnica iz JNA
  • MojSpuh: tutuz
Odg: Sp 180
« Odgovori #32 : 10 Siječanj, 2017, 13:57:35 »
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
Free Luka P.(25)/aeroxtuning

Neues von Teresa Orlowsky...ruf mich an!

Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #33 : 10 Siječanj, 2017, 13:59:18 »
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
a što se mora nije teško
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline nikola.dragicevic8

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 326
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brist
  • Moj Skuter: Yamaha T-Max, Vxr200
  • Moja Kaciga: Nolan N84
  • MojSetup: Malossi Variomat
  • MojSpuh: Je dovoljno glasan
Odg: Sp 180
« Odgovori #34 : 10 Siječanj, 2017, 15:52:36 »
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.

Offline ivan salinovic sr sale

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 298
  • Spol: Muški
  • Ivan Šalinović
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: Schubert S1 Pro
  • MojSpuh: Serijala bez katalizatora
Odg: Sp 180
« Odgovori #35 : 10 Siječanj, 2017, 16:07:34 »
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.
ja sam u 9 mjesecu regao svoj sr125 koji sam prodao i osiguranje me izašlo s 50 posto 260kn,znači jel uopče nije bitno koliko skutera ču regat na 50 posto
Gilera Runner Sp180    VK180SP  Ivan Šalinović    Vinkovci

Offline nikola.dragicevic8

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 326
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brist
  • Moj Skuter: Yamaha T-Max, Vxr200
  • Moja Kaciga: Nolan N84
  • MojSetup: Malossi Variomat
  • MojSpuh: Je dovoljno glasan
Odg: Sp 180
« Odgovori #36 : 10 Siječanj, 2017, 16:11:59 »
Provjeri al mislim da to nema veze. Ja sam u osiguranju imao 50 posto na auto, i kad sam kupio skuter automatski mi je povukao 50 posto i na osigarnje skutera.

Offline kruno0204991

  • Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 368
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Požega
  • Moj Skuter: Gilera runner sp 180
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSpuh: serijala
Odg: Sp 180
« Odgovori #37 : 10 Siječanj, 2017, 16:28:41 »
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)

Offline kiza-iz-kvarta

  • HERO MEMBER
  • Tržnica : (+40)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2152
  • Spol: Muški
  • otelo me ko Nataschu!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Baranda
  • Moj Skuter: jebo sam se s bratom
  • Moja Kaciga: WTF su CYYYKE!?
  • MojSetup: sajla od lifta,dabrovi brkovi i drvena stražarnica iz JNA
  • MojSpuh: tutuz
Odg: Sp 180
« Odgovori #38 : 10 Siječanj, 2017, 16:40:43 »
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)


šta ti sve treba od prednjih plastika i jel baš moraju bit 121 ili neke druge boje dolaze u obzir? ne volim se baš rastajat s ovima 121  :toothy12: jer to mi je najjača oem boja koja je ikad bila na SP-u  :icon_biggrin:
Free Luka P.(25)/aeroxtuning

Neues von Teresa Orlowsky...ruf mich an!

Offline kruno0204991

  • Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 368
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Požega
  • Moj Skuter: Gilera runner sp 180
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSpuh: serijala
Odg: Sp 180
« Odgovori #39 : 10 Siječanj, 2017, 17:33:49 »
Ivane- sry na spamu, zaboravih ono bitno, puno srece sa skuterom :)  :headbang:
Kiza - poslao pm ;)

Sve za skuter!!