Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Alati  (Posjeta: 255184 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 3alfa3

  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 14998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Alati
« Odgovori #1100 : 08 Travanj, 2023, 02:43:39 »
ima pokazivac, al kaj kad bu sad trebalo kosit svakih 7 dana...

Jasno, u sezoni gledas da ti je dostupna kosilica u punom kapacitetu kad ju trebas jer nebus robovao bateriji, ali npr preko zime mozes bitno olaksat bateriji ak ju drzis na 40-50%. Zapravo, i u sezoni kosenja ju mozes ostavit polunapunjenu  pa napunit dan ranije, e sad jel prakticno o tome razmisljat ili jednostavno nakon kosenja napunit do kraja, do tebe je  :)

Gore od skroz napunjene je samo skroz ispraznjena: kad predje kriticnu vrijednost, ode u k trajno..... Ali, u radu je ne mozes prepraznit, prije nego izgubi struju do mjere kad bi to za nju bilo opasno, baterija ce prestat isporucivat struju. Jedino je u takvom stanju nebi smio spremit na dulje vrijeme jer i litij ionske imaju odredjeno samopraznjenje iako malo u odnosu na npr olovne baterije ili obicnne nimh, ali nikako skroz potrosenu samo odlozit na zadnjoj kosnji i cekat proljece za punjenje. Kad ju nakon zadnje kosnje napunis na 40-50%, nemas brige, to joj je i vise nego dovoljno da prezimi bez problema.

A koliko uopce traje punjenje baterije? Ak je sat vremena, onda nije problem (dok kosis, druga se puni), ak je par sati, onda se lako zajebat pa ne kosit jer si zaboravio napunit  ;D
« Zadnja izmjena: 08 Travanj, 2023, 02:55:47 3alfa3 »

Online Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4098
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Alati
« Odgovori #1101 : 08 Travanj, 2023, 03:25:45 »
e pa to, sad sam narucio jos 3 od 2.5ah, jer su nekom logikom jeftinije od 2ah koja je 700kn, a 2.5 je 500kn..

Malo mi je tlaka razmisljat sad dok je sezona da ih drzim na 50% jer onda me dan prije ceka dopunjavanje 5 baterija  :icon_biggrin:

Punjac koji sam dobio je 2A i 2ah (108wh) puni za 60 min, odnosno 4ah (216wh) 120min... nije bas neko expres punjenje, jos kad uzmes da ti 2ah traje 15 min, tj 4ah 30min...ali sad sa 5 baterija bi trebao izvuc 121 min rada bez stajanja, da je vise vec bi ja bio problem  :icon_biggrin:

Postoji dodatni punjac za kupiti, ali ne znam zasto je on od 1A, jel mi to automatski znaci da bude duplo duze punil?

Nadam se da ce jednog dana bit 10ah baterije po 1500kn, to bude onda bez razmisljanja kupovina...

Offline matija84m

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 5079
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zvečaj
  • Moj Skuter: gilera dna
  • Moja Kaciga: vemar
  • MojSetup: Gilardoni 180😉
  • MojSpuh: SM04
Odg: Alati
« Odgovori #1102 : 08 Travanj, 2023, 09:50:28 »
Sve se svodi na to da je benzin broj 1
Baterija ce bit ok kad bude imala veliki kapacitet kao sto si rekao vec. Do tada to je velika muka ako imas veliki posal
Mnogo jaka grana, role grama malo,
Tripovat se mora, makar se raspalo.

Offline 3alfa3

  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 14998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Alati
« Odgovori #1103 : 08 Travanj, 2023, 11:24:06 »
Sve se svodi na to da je benzin broj 1

Da, kao i kod automobila. Sve je super dok autonomija nije problem i baterija ima kapacitet koji je blizu maksimalnog. S druge strane, tank od 50 litara benzina uvijek u sebe primi 50 litara benzina i znas koliko energije iz tog volumena mozes iskoristit jer je ta varijabla konstantna.


Vezano uz benzisku kosilicu, da, moguci problem je kosnja uz velike nagibe bocno, treba odrzavat (ulje, svjecica, filter zraka i sve sto ide uz motore na fosilna goriva). Ali, i dalje ne vidim da bi na struju to odradio osim ako nebi imao "milion" baterija pa mijenjao kako se koja isprazni. Pitanje je naravno i cijene takvog setupa. Negdje dobijes, negdje izgubis, procijenis sto ti je bolje. Meni recimo kosnja zbog zahtjevnog terena nikad nije u komadu jer se ne zelim satrat od posla, pogotovo kad je ljeto, obicno u 2-3 navrata kosim i svaki put potrosim pola sata - sat. Ne znam koliko bi baterija trebao za to. S druge strane, da je manja povrsina u pitanju, mozda bi na struju bilo bolje. 2-3 sata kosenja na baterije ispada da bi mi trebalo 5-10 baterija, ovisno o kapacitetu baterija. I to kad su potpuno ispravne i sa max kapacitetom. Sto ako nisu kvalitetne pa nakon godinu dvije oslabe? Benziskom kosim oduvijek, kao i moj stari, motori na njima su nam se pokazali neunistivi, mijenjamo ih kad sasija strune i kotaci poispadaju zbog toga (cak smo i varili nosace na prosloj za kotace)  :icon_biggrin: , a to je u pravilu dulje od 10 godina
« Zadnja izmjena: 08 Travanj, 2023, 11:33:15 3alfa3 »

Offline dario007

  • moderator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 6998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nrg 180,2x SP180
  • Moja Kaciga: X-lite x661
  • MojSetup: OEM+
  • MojSpuh: Pia-SM06,Jollymoto
Odg: Alati
« Odgovori #1104 : 08 Travanj, 2023, 13:09:31 »
20ak godina kosimo oko 1100 kvadrata, u pocetku je stari imao onu najobicniju na guranje i tak je to bilo 10ak godina dok nije strunula. Pa smo kupili smeče od Iskre sa svim čudima tehnike koja su bila, jako loše kučište, Dacerovs i ja smo isti tjedan kupili kosilice, isti tjedan nam se praktički i kučište raspalo, tj kotači koje nema nigdje za kupiti, pa nakon toga i pogon. Moja je još u pogonu jer sam je krpario, al sad je pogon fakat gecrk pa ce vjerovatno na otpad, a najjaci brigs motor će u rezervu.
U međuvremenu sam onoj prvoj našao mjesto na samohodnom kučištu sa pogonom koje mi je Zvonkec dao,pa sam to uredio,pripasao i posložio i to je cudo kako je brza i kakvu travu kosi.
Uzeo sam jos jednu rabljenu Husquarnu sa alu kučištem i starterom na ključ, ta je isto jako dobra, samo je teška ko zemlja, pa mi je jos uvijek ova home made najdraža.
Imam i flakserica iz supergoldija, ali ih rijetko koristim pa nisam ni kupovao neki spejs šatl.
Obično u dvoje kosimo, ulovimo se stari i ja ili pozovem nekog od frendova pa bacimo malo roštilja i napijemo se ko zmije. Ili kosim sam pa obicno rasporedim na dva dana jer mi se neda.
Uglavnom od odrzavanja 2L ulja i dvije sviječice u 20g. I to sam ulje mjenjao u novoj iskri nakon 1h rada. Sad bi koji dan trebao u ovoj home made zamijenit ulje jer je ta jedina odradila full sezonu, u Husquarni je novo stavljeno u pol sezone, a motor sa iskre ce dole ili bum to prodao,vidit cu.
« Zadnja izmjena: 08 Travanj, 2023, 13:14:14 dario007 »
Ne vozi brže nego što tvoj andeo čuvar može letjeti!!!

Offline zedooo

  • Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • ***
  • Postova: 441
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Aprilia Atlantic 200
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: štok
  • MojSpuh: štok
Odg: Alati
« Odgovori #1105 : 08 Travanj, 2023, 16:53:37 »
Svakako si uzmi benzisku samohodnu, ovo ostalo su igračke...

Gledaj si da je čim lakša i užeg kosišta jer je takva u praksi najbolja,najlakša za manevriranje i ide najbrže. Preporuka Stihl početni model samohodna, oko 3000kn je cijena.

vjerojatno zariba jer nestane podmazivanja zbog nagiba u stranu). Tera kosilica i nakon zaribavanja i to visestrukog. I to godinama bez problema. Al svaki put me srce zaboli kad zgubi snagu i zgasi se  :icon_biggrin:

nebi rekao da je "zaribala" vec da je jednostavno ostala bez goriva...

Online Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4098
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Alati
« Odgovori #1106 : 08 Travanj, 2023, 17:30:27 »
a netko ko ima kosnje mali travnjak ispred kuce, kak austrijanci imaju, prizemnicu, malo dvoriste i sve pic pic, pa mu je dosta 15 min kosnje, pa moze uzet i onu igracku kaj 30cm noz ima i ima 10kila...  jbg ja sam iso na blef, jer nemam bas puno ljudi za pitat, baterija kolko god je u alatu napredovala, kosilice su jos tak tak..

Powerworks i Bauhaus drze garanciju 3 godine na bateriju, valjda nije shit, jer mi je od svih tih kosilica nekak najrobusnije izgledala .. Kosilica ima 10 god garancije... mislil sam kad ode baterija mozda uzet prek alija celije, pa sam polemit, bumo vidli...

Problem je kod klasicnih jeftinih kosilica uglavnom kuciste, dodju one sa briggsom i to nebu crklo nikad, ali kuciste nedo bog da si spremil mokro ili ostavil travu tjedan dana ispod... onda osnovni modeli nemaju ni kotace na lezaj, a nisu bas lagane i onda i njih moras menjat cesce...  Meni je problem taj cub cadet, prednji kotaci koji su ko na kolicima u ducanu, to je cisti gimmick, nicem ne sluzi, jer ak su otkljucani nemres pravac drzati.. al su tak pod kutom oslonjeni da rade velki pritisak na kuciste koje tu pukne... jedno mi je mjenjano pod garom, a ovo drugo sad cekam da rastavim da vidim jel mogu nes jace povariti.. ostalo su isto nekak poslozili ispod kucista da nemres dobro oprati, jer su neki poklopci, trte mrte di ostaje vlaga samo... kotaci , lezajevi su super, ali pogonski zupcanici su se tolko pohabali da su poceli provrtavati (nakon 8 god), novi kotaci 300njak kuna + zupcanici 150kn, noz ajde jedan je mjenjan, nekih 150kn je, filter mjenjam svake godine jer ima puno prasine, to je 100kn, remen pogona nekih 200kn, ali izdrzi 5 godina...  Masina je 200cc cub cadet, pali ko mina, ne dimi, radi ko vurica, nema da skacu okretaji i to nemam kaj reci...

E sad, sve ima svoje plus i minus... na ovoj baterijskoj mi je super kaj je lagana, cub cadet trebaju 2 da je dignu... kad je perem posle, cucim dok cackam ispod nje, crknem... onda oko vocki, sa baterijom proletim, sa motornom ko da tenk okrecem... pa kad je trebas povuc nazad, pa bez kopacki nemres ni kosit, koju silu trazi... prednost je na pravcu, di pogon leti, pa vuce i nju i tebe.. i na kraju mi treba pol garaze za spremit, jer je glupa rucka, nema onaj brzi preklop nego moras srafe vadit iz nje skroz ak oces preklopit, ovu budem samo na zid obesil


Offline Beverly200x

  • Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Postova: 121
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYears
  • Moj Skuter: Beverly 200 & 500
  • Moja Kaciga: Shoei Raid 1
  • MojSetup: Tvornički
  • MojSpuh: Tvornički prigušivač
Odg: Alati
« Odgovori #1107 : 09 Travanj, 2023, 09:13:45 »
Na struju jedino koristim kosilicu i to na kabel a kupovanje kosilice,flakserice ili neceg drugog na baterije di ti stvarno treba snaga(duze vrijeme) je bacen novac i puno skuplja opcija.
Imamo doma Wolf Garten el.kosilicu staru valjda preko 15 godina, ultra lagana jer je cijela napravljena od plastike jedino su rucke i noz metalni  :laughing7: . U pocetku sam mrzio vuc kabel za sobom i stalno pazit da ga ne precvikam ali kad se naviknes  cak mi je bolje s njom kosit dvoriste iako ima puno prepreka. Jednostavno je tisa i kao da bolje pokosi neg benzinska.

A flakserica OBAVEZNO benzinska i to provjerene marke tipa Husqvarna na koju moze ici narancasti cetvrtasti flaks naravno ako se kosi velika trava. Imamo nekakvu makitinu akumulatorsku i zali boze novaca, nije niti za pokosit travicu oko ruba ograde jer je flaks malo deblji od konca igle.....

Offline zvonkec92

  • GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 6716
  • Spol: Muški
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
Odg: Alati
« Odgovori #1108 : 09 Travanj, 2023, 10:24:57 »
Benzin je uvijek najbolji, prije dve godine sam iz zajebancije kupio ovu baterijsku flaksericu jer imam dosta baterija od tih lidlovih aku alata. Nije najjaca ni najbolja ali obavlja neki manji posao, s nozem kosi ko i benzinska a na flaksu se osjeti da to nije to, reko bi da je ekvivalent onim benzinkama od 0.75kW

https://www.lidl.de/p/parkside-performance-2x-20-v-2in1-akku-freischneider-ppfsa-40-li-a1-ohne-akku-und-ladegeraet/p100344627



Neki dan nabavio nozeve sa 3 i 4 ostrice pa bum bas vidio kak se ponasa s tim sad jos malo kad krene kosnja

« Zadnja izmjena: 09 Travanj, 2023, 10:30:03 zvonkec92 »
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline 3alfa3

  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 14998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Alati
« Odgovori #1109 : 09 Travanj, 2023, 11:15:53 »
Imam benzisku flaksericu, ali i elektricnu (na kabel, neku jeftinu da jeftinija ne moze biti :D ). I jedna i druga ima svojih prednosti i mana i obje koristim.

Offline matija84m

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 5079
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zvečaj
  • Moj Skuter: gilera dna
  • Moja Kaciga: vemar
  • MojSetup: Gilardoni 180😉
  • MojSpuh: SM04
Odg: Alati
« Odgovori #1110 : 09 Travanj, 2023, 13:18:47 »
Tak je. Sve ima svoje prednosti i mane.
Uzeo sam sisac za zivicu na struju jer jako malo radim sa tim godisnje i da je na benzin odrzavanje bi bilo preskupo jer stalno stoji a malo radi.
Ali i sa strujom sam napravil gresku jer imam vise posla oko razvlacenja kablova nego sisanja zivice.
Znaci da sam uzeo baterijsku za taj mali posao bilo bi idealno.
Eto to je jedan primjer kada baterija ipak ima prednost
Mnogo jaka grana, role grama malo,
Tripovat se mora, makar se raspalo.

Online Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4098
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Alati
« Odgovori #1111 : 09 Travanj, 2023, 22:06:36 »
Evo ja sam konacno i flaksericu probal, znaci to kaj meni ostane trave za dovrsit od kosilice mi je bilo dosta 2ah baterija, jednom napunjena...mada mi se cini da flakserica duplo manje prazni bateriju od kosilice...

Offline 3alfa3

  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 14998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Alati
« Odgovori #1112 : 10 Travanj, 2023, 07:16:45 »
mada mi se cini da flakserica duplo manje prazni bateriju od kosilice...

Usporedi snagu motora kosilice i flakserice

Offline avr freak

  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1330
  • Spol: Muški
  • powered by buxa! ','
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Bravarija, Sefovi, Stolice
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: VXR 200
Odg: Alati
« Odgovori #1113 : 12 Travanj, 2023, 14:53:09 »




Zvonkec, odličan ulov!

Ovo bi mi super došlo, ali ne mogu nikako nigdje iskopati. Imaš ideju gdje pogledati?

Online Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4098
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Alati
« Odgovori #1114 : 12 Travanj, 2023, 15:54:32 »
meni treba taj puhac da susim auto nakon pranja   :icon_biggrin:

Offline dario007

  • moderator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 6998
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nrg 180,2x SP180
  • Moja Kaciga: X-lite x661
  • MojSetup: OEM+
  • MojSpuh: Pia-SM06,Jollymoto
Odg: Alati
« Odgovori #1115 : 12 Travanj, 2023, 17:15:23 »
Da ste prije rekli prodao bi vam parkside motorni puhač, bio mi višak pa sam ga riješio...
Ne vozi brže nego što tvoj andeo čuvar može letjeti!!!

Offline zvonkec92

  • GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 6716
  • Spol: Muški
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
Odg: Alati
« Odgovori #1116 : 13 Travanj, 2023, 05:23:22 »




Zvonkec, odličan ulov!

Ovo bi mi super došlo, ali ne mogu nikako nigdje iskopati. Imaš ideju gdje pogledati?
Ja sam ga narucil iz Češke, imaju web shop kao i švabe. Redovna cijena mu je 99€ a ja sam ga upecao na nekoj akciji za 69€, takoder mi jucer stigla ova performance sabljasta sa brzim punjacem i 8Ah baterijom za 99€ a sad vidim na stranici opet su vratili cijenu na staro. Za usporedbu isti ovaj model je od danas kod nas 75€ bez punjaca i baterije, ak dodas tu jos 4.5A punjac koji je 17-20€ i bateriju koja je 70€ ovo sam dobio skoro badave :D



quote author=dario007 link=topic=105873.msg1402329#msg1402329 date=1681312523]
Da ste prije rekli prodao bi vam parkside motorni puhač, bio mi višak pa sam ga riješio...
[/quote]    Imam ga i ja al ga jos nisam isprobao, ovaj na baterije je jednako jak kao i motorni a laksi valjda 25x od motornog, manji i prakticniji
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2023, 05:27:21 zvonkec92 »
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline zvonkec92

  • GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 6716
  • Spol: Muški
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
Odg: Alati
« Odgovori #1117 : 13 Travanj, 2023, 05:44:18 »
Od novih stvari nabavio 20V veliki bijax, po njega osobno iso u Austriju









Naštekiro 20V punjaca dok su bili po 60kn a jucer vidim iste te sad digli u kauflandu na 112kn 😆



Al ajde da neidem praznih ruku iz kauflanda uzo ovaj zgodan set gedora u koji samo treba dodatno ubacit 18mm







Uzo i sve vrste nozeva za aku flaksericu



U sloveniji ubo aku pumpu za vodu

« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2023, 05:49:24 zvonkec92 »
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline avr freak

  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 1330
  • Spol: Muški
  • powered by buxa! ','
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Bravarija, Sefovi, Stolice
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: VXR 200
Odg: Alati
« Odgovori #1118 : 13 Travanj, 2023, 12:53:01 »
U pravu si da, uspio sam:

https://www.lidl.cz/p/parkside-performance-aku-foukac-listi-pptlba-40-li-a1-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100350896

Koja je procedura s tom dostavom? Ja ne mogu ispuniti da dođe u Hrvatsku.

meni treba taj puhac da susim auto nakon pranja   :icon_biggrin:

Za to i meni treba,, Keramika je gore i dok ja spojim veći benzinski i napravim to prije sam s mikrofibrom gotov i susjedi te čudno ne gledaju, ovaj mora da je tih :toothy12:

P.S. ako ima netko i htio bi prodati, molim da se javi :)
« Zadnja izmjena: 13 Travanj, 2023, 13:05:53 avr freak »

Online Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4098
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Alati
« Odgovori #1119 : 13 Travanj, 2023, 14:43:10 »
ma ova nasa voda je sami kamenac, a jezim se inace kontaktnog pranja, pa bi sveo na minimum, do sad sam kompresorom ispuhivao i malo je tlaka xD

Si sam stavljao keramiku?