MojSkuter.com FORUM

Tehnički kutak => Skuter projekti => Garaža => Autor teme: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 18:16:36

Naslov: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 18:16:36
Evo ljudi dogovorena kupnja Sp-a za 8000 hrk
Grijan prije svake voznje,sipana full sintetika
Na skuteru su nove malossi ruckice,stage 6 podesive rucice kocnica,prednji veliki braking disk
Na kratkom svijetlu ima xenon!
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 08 Siječanj, 2017, 20:21:55
super je :icon_thumright:
 kolega daj jos detalja km koliko ide i sl? :toothy11:
ima li potrebe za full sintetikom u te nisko turazne masine? :toothy3:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 21:49:34
ima 15000 kilometara od slaganja mašine na novo,znači svaki šaraf je nov..ide po gps-u 143...ja ču sipat polusintetiku,a sipana je full od bivšeg vlasnika
u više navrata sam vozio prije taj skuter dok je kružio gradom,ali evo kad je pala cijena uzimam ga da kuliram,inače samo 2t volim bio sp ili sr koji sam zadnji imao
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 22:01:14
evo još slika
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 22:02:28
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipee - 08 Siječanj, 2017, 22:18:21
Odlican :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 09 Siječanj, 2017, 00:32:44
Fini skuter, cestitam i puno kilometara zelim :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 08:20:18
143 po gpsu  :icon_scratch:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 09:02:51
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: balki - 09 Siječanj, 2017, 09:06:02
Samo gas :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 09 Siječanj, 2017, 09:48:16
Odlican skuter :icon_thumright: jos da je stavit SPove naljepnice umjesto vxr al toe ad stvar ukusa  ;D
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 09 Siječanj, 2017, 10:11:01
jako lip, pogotovo mi se ruckice svidjalu

ali mi ova tablica para oci  :o
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:20:48
jako lip, pogotovo mi se ruckice svidjalu

ali mi ova tablica para oci  :o
to je sve od prijašnjeg vlasnika,ide nosač tablice dolje,a tablica ispod
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:23:04
Odlican skuter :icon_thumright: jos da je stavit SPove naljepnice umjesto vxr al toe ad stvar ukusa  ;D
a ništa nije nemoguče
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 11:23:35
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
moze i to da vidim da serijala sp ide 143 gpsa
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:30:16
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
moze i to da vidim da serijala sp ide 143 gpsa
koliko ja vidim,nigdje nepiše da je čista serijala :p
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 09 Siječanj, 2017, 11:48:43
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 12:02:26
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: di.ky.73 - 09 Siječanj, 2017, 12:14:45

daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao


Brutalnoo ;)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Tomi_ZG - 09 Siječanj, 2017, 12:24:53
Setup je do jaja,vozio sam jednog runnera sa praktički istim setupom(samo manji karb) i to doslovno ubija brašno,guštaj u njemu samo pazi đavo je to
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: CoK - 09 Siječanj, 2017, 13:35:36
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao

zato i ide, malossi je tu najmanje bitan.

10.5g u multuvaru i serijski spuh? 140?  :icon_scratch:

...ti tomi, s obzirom sta vozis, tebi sve ubija brasno...
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 14:09:43
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 14:13:10
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao

zato i ide, malossi je tu najmanje bitan.

10.5g u multuvaru i serijski spuh? 140?  :icon_scratch:

...ti tomi, s obzirom sta vozis, tebi sve ubija brasno...
tako je kupljen,zadnji vlasnik je to sve nabacio,a čim se vrijeme proljepša..idemo opet testiranje maksimalne brzine,a serijski spuh ostavljam jer mi je najljepši onaj zvuk što prozvodi 2t
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 14:14:08
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: CoK - 09 Siječanj, 2017, 15:21:39
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
i cim manje prckas, to ces bit zadovoljniji

I meni je serijski spuh bolji, samo mi cudno kako tako lake role imas to je sve
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 09:19:25
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: steeef - 10 Siječanj, 2017, 09:32:52
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: mako - 10 Siječanj, 2017, 09:34:48
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!


Ako je jos uvijek isti cilindar na motoru, onda je serijski i otvoren, glava je spustena, a sad neznam dal je serijska ili malossi,i taj motor je i tad isao odlicno..
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 10:25:44
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..


Marko znaš da su mi istina i pravda uvijek bila druga imena, sve novooo također  :laughing7:

prednji kraj + bubrezi su u sobi na sigurnom, a zadnji kraj plastika sam prokleo jer sam ga prvo poslao nekom šugavcu/hrvatini iz Valjeva Aleksandru u Primošten koji ih nije preuzeo na pošti pa je jadni Vedran morao dat 4 cenera za poštarinu u oba smjera(ili preračunato u dnevne potrebe;kutija crvenih cyyyki i sokić u paklu 2l  :angry7: a trebale su otić za 5 glava), nakon 2 mjeseca "čučanja" na njuškalu sam ih uspio prodat bogatašu iz Šibenika za 4 glave

ovak su izgledale, da je lak bio u boljem stanju i poklopac sveće nie obojan spreom bile bi sigurno u kolekciji sa sivima  :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/gilera-runner-1998-05god-kompletne-zadnje-bocne-maske-rukohvat-oglas-11141283

@MarkofromKŽ - da, taj cilindar gilardoni 1/2 ti je još gore, samo je klip zamijenjen jer kad je frend stavljao novu radilicu i ležajeve, karike su isto bile must have kad je vidio da i bolcna ima zub odlučio se rastat s još 200 kn i uzet novi klip!sjećam se kad je Dejo iz VU uzeo SP-a od tog lika iz KŽ,krajem ljeta 2009, bio je tad u VK jedan SP sa hrpom dijelova (prošle godine ga lik zabio sa 120 u kuću,onaj crveno-crni što sam riješio u dijelovima i kod tebe je završio PM Pro street!Al tad je taj SP imao naturpijane blokove i cilindar, malossi glavu,multivar,25-icu +e13 gljivu i isto je išao kak kuga i lik čiji je bio taj SP dao burazu od 15 godina i 50kg da stane na crtu s Dejom koji je već tad imao preko 100kg i u startu je mali bio brži do nekih 80/kmh nakon toga mu se Dejo narugao!
A i sam se pred 2 godine uvjerio kako ovaj SP ispaljue, ja sam tad slagao za prodaju SP-a iz 2000god,crni s plavim felgama (prodan Smolji s foruma) i taj SP ima malossi radilicu,naturpijane blokove i cilindar (maška kupljena od gargamela s foruma), stali na semafor do 100 sam bio 2 dužine iza njega, nakon toga je izgledalo kao da se trkaju  SP 125 i 180  :laughing7:


Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:20:20
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 13:34:02
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:51:08
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:

8000 keša za skuter,a koliko če me rega izač s 50 posto za osiguranje...i da uzet ču VK180SP TABLE one znam da su +200 od običnih
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 13:57:35
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:59:18
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
a što se mora nije teško
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: nikola.dragicevic8 - 10 Siječanj, 2017, 15:52:36
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 16:07:34
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.
ja sam u 9 mjesecu regao svoj sr125 koji sam prodao i osiguranje me izašlo s 50 posto 260kn,znači jel uopče nije bitno koliko skutera ču regat na 50 posto
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: nikola.dragicevic8 - 10 Siječanj, 2017, 16:11:59
Provjeri al mislim da to nema veze. Ja sam u osiguranju imao 50 posto na auto, i kad sam kupio skuter automatski mi je povukao 50 posto i na osigarnje skutera.
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 10 Siječanj, 2017, 16:28:41
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 16:40:43
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)


šta ti sve treba od prednjih plastika i jel baš moraju bit 121 ili neke druge boje dolaze u obzir? ne volim se baš rastajat s ovima 121  :toothy12: jer to mi je najjača oem boja koja je ikad bila na SP-u  :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 10 Siječanj, 2017, 17:33:49
Ivane- sry na spamu, zaboravih ono bitno, puno srece sa skuterom :)  :headbang:
Kiza - poslao pm ;)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 20:25:43
Ivane- sry na spamu, zaboravih ono bitno, puno srece sa skuterom :)  :headbang:
Kiza - poslao pm ;)
haha ma nema beda,čim zatopli dolazim u posjet u Požegu da vidim tvoju 2t micu,i hvala na lijepim željama
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: AutomaticA3MS - 11 Siječanj, 2017, 00:27:43
Vidim ima nas dosta iz Slavonije, mogli bi napravit meet nekakav kad zatopli :)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 11 Siječanj, 2017, 07:10:18
Ivan- moja 2T mica izgorila prije par godina, nazalost. Ostao sam na istom skuteru samo 4T
Automatic-valjalo bi da
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 08:46:42
pa otvaramo sezonu čim zatopli,evo dođite kod mene i Kize u Vinkovce  :notworthy: :notworthy:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: AutomaticA3MS - 11 Siječanj, 2017, 12:00:52
Ja sam već bio u VK sa Vxrom, bila je to dobra večer u hang looseu :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 13:41:20
Ja sam već bio u VK sa Vxrom, bila je to dobra večer u hang looseu :icon_biggrin:
a nema ljepšeg od druženja i obilaženja na skuterima
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 11 Siječanj, 2017, 15:22:56
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 16:44:42
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
sječam se sječam,a sječaš se da je to veče bila jebena magla i kiša,a ja isčupao ventilator od grijanja i hlađenja,pa su sve šajbe bile zamagljene i morali vozit s otvorenim prozorima haha

da da hang loose može zašto ne,život je katak treba uživat
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 17:03:39
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
sječam se sječam,a sječaš se da je to veče bila jebena magla i kiša,a ja isčupao ventilator od grijanja i hlađenja,pa su sve šajbe bile zamagljene i morali vozit s otvorenim prozorima haha

da da hang loose može zašto ne,život je katak treba uživat
đole da stavim retrovizore na SP-a i ostavim nosač tablice ili da ga uklonim
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 11 Siječanj, 2017, 17:58:56
haha ventilator je završio u onoj šumi kod Pleternice  :icon_biggrin:

tablica dole, bez retrovizora je svakako lijepši al opet znaš kakvi su panduri tu  :angry7:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 21:24:22
haha ventilator je završio u onoj šumi kod Pleternice  :icon_biggrin:

tablica dole, bez retrovizora je svakako lijepši al opet znaš kakvi su panduri tu  :angry7:

ma ja ču ostavit nosač tablice kako je,a retrovizore neču

pa ta noč je bila kao iz nočne more,ja neznam kako smo stigli kući uopče haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 12 Siječanj, 2017, 20:32:40
evo je mica je dovezena kući
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 13 Siječanj, 2017, 15:13:24
evo još slika jer je napokon kod mene SP180  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 14 Siječanj, 2017, 20:44:55
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:

ja đole tek sada skontao,jel Kruno taj dečko po kojeg smo išli po mašinu od Sp.a haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 14 Siječanj, 2017, 21:51:17
Ja sam taj hahah
:)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 14 Siječanj, 2017, 21:54:34
haha ja nakon 3 dana skontam što je Kiza napisao,ali evo čim sezona krene vidimo se opet
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 19 Siječanj, 2017, 13:26:23
https://www.youtube.com/watch?v=NQNUwttQcgo (https://www.youtube.com/watch?v=NQNUwttQcgo)
evo malo kako radi dok čeka proljeće
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RodrigoBorgia - 19 Siječanj, 2017, 13:49:17
Baš je ses, a meet pod obavezno kada zatopli :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 19 Siječanj, 2017, 15:38:10
Baš je ses, a meet pod obavezno kada zatopli :headbang:

što se mene tiče može,a vjerujem da ima još zainteresiranih,pa da se skupimo svi iz istočne slavonije da to baš bude cjelodnevno druženje

e da i hvala
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 20 Siječanj, 2017, 13:01:01
Dogovorit cemo se pa mozda i ja dodem sa frendom...  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 20 Siječanj, 2017, 14:35:26
Dogovorit cemo se pa mozda i ja dodem sa frendom...  :icon_thumright:

pa normalno,otvorimo temu tamo u 3. mjesecu i mjesec dana se dogovaramo da nas bude što više,i da bude kvalitetan meet
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 20 Siječanj, 2017, 15:46:15
Sorry na spamanju teme...

U zadru vidjam sivo narancastog runnera zg table...

Jel to neciji bivsi? Izgleda jako uredno..