MojSkuter.com FORUM

Tehnički kutak => Skuter projekti => Garaža => Autor teme: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 18:16:36

Naslov: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 18:16:36
Evo ljudi dogovorena kupnja Sp-a za 8000 hrk
Grijan prije svake voznje,sipana full sintetika
Na skuteru su nove malossi ruckice,stage 6 podesive rucice kocnica,prednji veliki braking disk
Na kratkom svijetlu ima xenon!
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 08 Siječanj, 2017, 20:21:55
super je :icon_thumright:
 kolega daj jos detalja km koliko ide i sl? :toothy11:
ima li potrebe za full sintetikom u te nisko turazne masine? :toothy3:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 21:49:34
ima 15000 kilometara od slaganja mašine na novo,znači svaki šaraf je nov..ide po gps-u 143...ja ču sipat polusintetiku,a sipana je full od bivšeg vlasnika
u više navrata sam vozio prije taj skuter dok je kružio gradom,ali evo kad je pala cijena uzimam ga da kuliram,inače samo 2t volim bio sp ili sr koji sam zadnji imao
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 22:01:14
evo još slika
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 08 Siječanj, 2017, 22:02:28
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipee - 08 Siječanj, 2017, 22:18:21
Odlican :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 09 Siječanj, 2017, 00:32:44
Fini skuter, cestitam i puno kilometara zelim :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 08:20:18
143 po gpsu  :icon_scratch:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 09:02:51
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: balki - 09 Siječanj, 2017, 09:06:02
Samo gas :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 09 Siječanj, 2017, 09:48:16
Odlican skuter :icon_thumright: jos da je stavit SPove naljepnice umjesto vxr al toe ad stvar ukusa  ;D
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 09 Siječanj, 2017, 10:11:01
jako lip, pogotovo mi se ruckice svidjalu

ali mi ova tablica para oci  :o
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:20:48
jako lip, pogotovo mi se ruckice svidjalu

ali mi ova tablica para oci  :o
to je sve od prijašnjeg vlasnika,ide nosač tablice dolje,a tablica ispod
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:23:04
Odlican skuter :icon_thumright: jos da je stavit SPove naljepnice umjesto vxr al toe ad stvar ukusa  ;D
a ništa nije nemoguče
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 11:23:35
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
moze i to da vidim da serijala sp ide 143 gpsa
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 11:30:16
143 po gpsu  :icon_scratch:
za tebe prijatelju ide video čim otopli
moze i to da vidim da serijala sp ide 143 gpsa
koliko ja vidim,nigdje nepiše da je čista serijala :p
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 09 Siječanj, 2017, 11:48:43
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Tomi_ZG - 09 Siječanj, 2017, 12:24:53
Setup je do jaja,vozio sam jednog runnera sa praktički istim setupom(samo manji karb) i to doslovno ubija brašno,guštaj u njemu samo pazi đavo je to
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: CoK - 09 Siječanj, 2017, 13:35:36
daj napisi onda sta je gore pa da znamo o cemu se radi  :toothy11: :icon_biggrin:
MALOSSI MHR radilica
MALOSSI MHR 172 termo grupa
MALOSSI MULTIVAR + 10,5g rolice
MALOSSI DELTA clutch sa crvenim federima + bijeli dugački malossi feder
MALOSSI KEVLAR remen
MALOSSI sekundar
28mm delorto karburator
hand made usis + prirubnica pod 45
komplet struja (cdi+bobina+stator palenja) sa SR-a 150 (AC)

evo ga bivši vlasnik mi detaljan setup poslao

zato i ide, malossi je tu najmanje bitan.

10.5g u multuvaru i serijski spuh? 140?  :icon_scratch:

...ti tomi, s obzirom sta vozis, tebi sve ubija brasno...
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ditek - 09 Siječanj, 2017, 14:09:43
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 09 Siječanj, 2017, 14:14:08
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: CoK - 09 Siječanj, 2017, 15:21:39
A ja mislio da su malossi ručke jedini čuning dio  :toothy9:
hehe nisam odmah napisao što je,nadam se da je setup ok,jer ja sam od onih koji samo znaju ključ okrenut
i cim manje prckas, to ces bit zadovoljniji

I meni je serijski spuh bolji, samo mi cudno kako tako lake role imas to je sve
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 09:19:25
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: steeef - 10 Siječanj, 2017, 09:32:52
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: mako - 10 Siječanj, 2017, 09:34:48
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!


Ako je jos uvijek isti cilindar na motoru, onda je serijski i otvoren, glava je spustena, a sad neznam dal je serijska ili malossi,i taj motor je i tad isao odlicno..
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 10:25:44
vedrane bas si spoiler,a taman su se svi rajcali na setap ekstra,a ti ovak na taste daungrejdas setap  :icon_biggrin:
a dze su narancasto sive plastike?to je najbolja kombinacija boja ikad na svim runnerima..


Marko znaš da su mi istina i pravda uvijek bila druga imena, sve novooo također  :laughing7:

prednji kraj + bubrezi su u sobi na sigurnom, a zadnji kraj plastika sam prokleo jer sam ga prvo poslao nekom šugavcu/hrvatini iz Valjeva Aleksandru u Primošten koji ih nije preuzeo na pošti pa je jadni Vedran morao dat 4 cenera za poštarinu u oba smjera(ili preračunato u dnevne potrebe;kutija crvenih cyyyki i sokić u paklu 2l  :angry7: a trebale su otić za 5 glava), nakon 2 mjeseca "čučanja" na njuškalu sam ih uspio prodat bogatašu iz Šibenika za 4 glave

ovak su izgledale, da je lak bio u boljem stanju i poklopac sveće nie obojan spreom bile bi sigurno u kolekciji sa sivima  :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/gilera-runner-1998-05god-kompletne-zadnje-bocne-maske-rukohvat-oglas-11141283

@MarkofromKŽ - da, taj cilindar gilardoni 1/2 ti je još gore, samo je klip zamijenjen jer kad je frend stavljao novu radilicu i ležajeve, karike su isto bile must have kad je vidio da i bolcna ima zub odlučio se rastat s još 200 kn i uzet novi klip!sjećam se kad je Dejo iz VU uzeo SP-a od tog lika iz KŽ,krajem ljeta 2009, bio je tad u VK jedan SP sa hrpom dijelova (prošle godine ga lik zabio sa 120 u kuću,onaj crveno-crni što sam riješio u dijelovima i kod tebe je završio PM Pro street!Al tad je taj SP imao naturpijane blokove i cilindar, malossi glavu,multivar,25-icu +e13 gljivu i isto je išao kak kuga i lik čiji je bio taj SP dao burazu od 15 godina i 50kg da stane na crtu s Dejom koji je već tad imao preko 100kg i u startu je mali bio brži do nekih 80/kmh nakon toga mu se Dejo narugao!
A i sam se pred 2 godine uvjerio kako ovaj SP ispaljue, ja sam tad slagao za prodaju SP-a iz 2000god,crni s plavim felgama (prodan Smolji s foruma) i taj SP ima malossi radilicu,naturpijane blokove i cilindar (maška kupljena od gargamela s foruma), stali na semafor do 100 sam bio 2 dužine iza njega, nakon toga je izgledalo kao da se trkaju  SP 125 i 180  :laughing7:


Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:20:20
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 13:34:02
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:51:08
Đoleee čestitam na novoj 2T mici, nisi se za#bo što si je uzeo  :icon_thumright: ubuduće ne vjeruj teenageru kad od njega kupuješ SP-a i kad ti on kaže "setup" :laughing7:

U SP-u ti je mazzuchelli radilica,malossi bijeli kratki feder,zeleni federi kvačila i 13g malossi role i to ti mogu reć iz prve ruke jer smo Paki i ja to slagali kad je SP bio 2015 godine kod njega i on je sve to kupio uključujući i ovu VXR vilicu,malossi ručke,nove PM tuning ručice kočnica(nisu stage6),pletene lajtunge,zadnji bgm amortizer,nove gume i Sena mu je uzeo 6 glava za bojanje felgi i čeljusti  :icon_thumright: tak da ovo 28-ica,malossi 172,delta,sekundar i ostatak "setupa" slabije!

Inače SP je ful uredan i svatko ko ga je provozao je rekao da ide kak kuga, blokovi su bez oštećenja,u SP-u je od prvog dana bio antifriz i nema trunke hrđe u sistemu,motor se ne uvija i ide ravno,serijski auspuh bez katalizatora u top stanju,ništa brikano po instalaciji osim ksenona i poznam sve prijašnje vlasnike (osim prvog iz KŽ) i kod nikog SP nije bio lupan, original narančasto-sive maske su kod mene završile u nekoj kombinaciji, a ja sam dao Dekyu ove od redizajna crveno-sive!

a kiza kao enciklopedija,sva sreča da imam takvog poznavaoca  Sp-a u gradu,tako da sam miran,jest da mi se bilo teško odvojit od 8 mikica al nije mi žao


Đole ovaj momak od kojeg si uzeo pilu je Makyu izbrojo 11 kila za SP-a prie pola godine kad se počastio za krizmu, tak da uzmeš u obzir da je samo rega istekla i da je ovaj s njim mozda prešao 2-3 tisuće i nije tako strašno, a zamisli da si dao 5-6 kila za neki grob s njuškala na izdisaju imao bi u startu 5 kila davanja da ga dovedeš u ovakvo stanje  :icon_thumright:

8000 keša za skuter,a koliko če me rega izač s 50 posto za osiguranje...i da uzet ču VK180SP TABLE one znam da su +200 od običnih
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 13:57:35
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 13:59:18
računaj oko milju kuna s obzirom da moraš i novu prometnu pravit + tablica po želji ti je 300kn
a što se mora nije teško
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: nikola.dragicevic8 - 10 Siječanj, 2017, 15:52:36
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 16:07:34
160 kn ti je tablica, radio sam 10.08. pojeftinilo je dosta u odnosu na prije. Tehnički i osiguranje ne bi smjelo ic preko 600 - 650 kuna ako imas 50 posto.
ja sam u 9 mjesecu regao svoj sr125 koji sam prodao i osiguranje me izašlo s 50 posto 260kn,znači jel uopče nije bitno koliko skutera ču regat na 50 posto
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: nikola.dragicevic8 - 10 Siječanj, 2017, 16:11:59
Provjeri al mislim da to nema veze. Ja sam u osiguranju imao 50 posto na auto, i kad sam kupio skuter automatski mi je povukao 50 posto i na osigarnje skutera.
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 10 Siječanj, 2017, 16:28:41
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 10 Siječanj, 2017, 16:40:43
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)


šta ti sve treba od prednjih plastika i jel baš moraju bit 121 ili neke druge boje dolaze u obzir? ne volim se baš rastajat s ovima 121  :toothy12: jer to mi je najjača oem boja koja je ikad bila na SP-u  :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 10 Siječanj, 2017, 17:33:49
Ivane- sry na spamu, zaboravih ono bitno, puno srece sa skuterom :)  :headbang:
Kiza - poslao pm ;)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Siječanj, 2017, 20:25:43
Ivane- sry na spamu, zaboravih ono bitno, puno srece sa skuterom :)  :headbang:
Kiza - poslao pm ;)
haha ma nema beda,čim zatopli dolazim u posjet u Požegu da vidim tvoju 2t micu,i hvala na lijepim željama
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: AutomaticA3MS - 11 Siječanj, 2017, 00:27:43
Vidim ima nas dosta iz Slavonije, mogli bi napravit meet nekakav kad zatopli :)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 11 Siječanj, 2017, 07:10:18
Ivan- moja 2T mica izgorila prije par godina, nazalost. Ostao sam na istom skuteru samo 4T
Automatic-valjalo bi da
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 08:46:42
pa otvaramo sezonu čim zatopli,evo dođite kod mene i Kize u Vinkovce  :notworthy: :notworthy:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: AutomaticA3MS - 11 Siječanj, 2017, 12:00:52
Ja sam već bio u VK sa Vxrom, bila je to dobra večer u hang looseu :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 13:41:20
Ja sam već bio u VK sa Vxrom, bila je to dobra večer u hang looseu :icon_biggrin:
a nema ljepšeg od druženja i obilaženja na skuterima
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 11 Siječanj, 2017, 15:22:56
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 16:44:42
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
sječam se sječam,a sječaš se da je to veče bila jebena magla i kiša,a ja isčupao ventilator od grijanja i hlađenja,pa su sve šajbe bile zamagljene i morali vozit s otvorenim prozorima haha

da da hang loose može zašto ne,život je katak treba uživat
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 17:03:39
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:
sječam se sječam,a sječaš se da je to veče bila jebena magla i kiša,a ja isčupao ventilator od grijanja i hlađenja,pa su sve šajbe bile zamagljene i morali vozit s otvorenim prozorima haha

da da hang loose može zašto ne,život je katak treba uživat
đole da stavim retrovizore na SP-a i ostavim nosač tablice ili da ga uklonim
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 11 Siječanj, 2017, 17:58:56
haha ventilator je završio u onoj šumi kod Pleternice  :icon_biggrin:

tablica dole, bez retrovizora je svakako lijepši al opet znaš kakvi su panduri tu  :angry7:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 11 Siječanj, 2017, 21:24:22
haha ventilator je završio u onoj šumi kod Pleternice  :icon_biggrin:

tablica dole, bez retrovizora je svakako lijepši al opet znaš kakvi su panduri tu  :angry7:

ma ja ču ostavit nosač tablice kako je,a retrovizore neču

pa ta noč je bila kao iz nočne more,ja neznam kako smo stigli kući uopče haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 12 Siječanj, 2017, 20:32:40
evo je mica je dovezena kući
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 13 Siječanj, 2017, 15:13:24
evo još slika jer je napokon kod mene SP180  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 14 Siječanj, 2017, 20:44:55
Đole jel se sjećaš kad smo išli ti ja i đeky s onom bijelom golfinom navečer za Požegu po mašku od SP-a i kad je momku bio isključen mob, e to ti je Kruno  :laughing7: možemo odradit meat, samo da ovi minusi prođu  :icon_biggrin: najbolje otvorit temu u susretima čim nas vrijeme posluži  :icon_thumright:

ja sam za da na cugu odemo u Hang losse, i meni je to zakon birtija; uređena u stilu 80-ih,imaju preko 20 vrsta piva,cajke slabie, a i šef sale Matija je teški zajebant i pozitiva 4life, mi ga zovemo  Matija Kec,Lude 70-ete ili Elvis :toothy12:

ja đole tek sada skontao,jel Kruno taj dečko po kojeg smo išli po mašinu od Sp.a haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kruno0204991 - 14 Siječanj, 2017, 21:51:17
Ja sam taj hahah
:)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 14 Siječanj, 2017, 21:54:34
haha ja nakon 3 dana skontam što je Kiza napisao,ali evo čim sezona krene vidimo se opet
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 19 Siječanj, 2017, 13:26:23
https://www.youtube.com/watch?v=NQNUwttQcgo (https://www.youtube.com/watch?v=NQNUwttQcgo)
evo malo kako radi dok čeka proljeće
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RodrigoBorgia - 19 Siječanj, 2017, 13:49:17
Baš je ses, a meet pod obavezno kada zatopli :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 19 Siječanj, 2017, 15:38:10
Baš je ses, a meet pod obavezno kada zatopli :headbang:

što se mene tiče može,a vjerujem da ima još zainteresiranih,pa da se skupimo svi iz istočne slavonije da to baš bude cjelodnevno druženje

e da i hvala
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 20 Siječanj, 2017, 13:01:01
Dogovorit cemo se pa mozda i ja dodem sa frendom...  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 20 Siječanj, 2017, 14:35:26
Dogovorit cemo se pa mozda i ja dodem sa frendom...  :icon_thumright:

pa normalno,otvorimo temu tamo u 3. mjesecu i mjesec dana se dogovaramo da nas bude što više,i da bude kvalitetan meet
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 20 Siječanj, 2017, 15:46:15
Sorry na spamanju teme...

U zadru vidjam sivo narancastog runnera zg table...

Jel to neciji bivsi? Izgleda jako uredno..
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 24 Siječanj, 2017, 08:52:56
Sorry na spamanju teme...

U zadru vidjam sivo narancastog runnera zg table...

Jel to neciji bivsi? Izgleda jako uredno..

izgleda da nije nitko :p
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 24 Siječanj, 2017, 10:38:13
Sorry na spamanju teme...

U zadru vidjam sivo narancastog runnera zg table...

Jel to neciji bivsi? Izgleda jako uredno..


ak je iza crni YSS amortizer onda ti je to bivša Doxova pila  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 17 Veljača, 2017, 13:28:04
Kiza- jesu li prednje plastikice na prodaju ;)

đole kakav je ono disk naprijed na sp-u što je deki stavio malossi ili braking


šta ti sve treba od prednjih plastika i jel baš moraju bit 121 ili neke druge boje dolaze u obzir? ne volim se baš rastajat s ovima 121  :toothy12: jer to mi je najjača oem boja koja je ikad bila na SP-u  :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 21 Veljača, 2017, 11:54:38
uzeo Stage6 karbonski retrovizor da se nemoram stalno okretat a da nenagrđuje izgled sp-a
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 22 Veljača, 2017, 15:05:56
sezona se otvaraa,a bome i murjaka ima  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 22 Veljača, 2017, 19:25:13
SP je seks :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RodrigoBorgia - 22 Veljača, 2017, 19:37:32
Super mu retrovizor stoji :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 22 Veljača, 2017, 20:22:40
Super mu retrovizor stoji :headbang:
Bitno mi da nije naružio skuter,znam da je ljepše bez retrovizora ali eto taj je najprikladniji
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Gilera_50 - 22 Veljača, 2017, 23:27:28
Super mu retrovizor stoji :headbang:
Bitno mi da nije naružio skuter,znam da je ljepše bez retrovizora ali eto taj je najprikladniji
A nisu ni jeftini ti retrovizori,jedan dode 20ak evrica,,ja se i za taj jedan dvoumim dat toliku paru heheh
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 23 Veljača, 2017, 08:00:50
Super mu retrovizor stoji :headbang:
Bitno mi da nije naružio skuter,znam da je ljepše bez retrovizora ali eto taj je najprikladniji
A nisu ni jeftini ti retrovizori,jedan dode 20ak evrica,,ja se i za taj jedan dvoumim dat toliku paru heheh
180 kuna s dostavom hehe
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 23 Veljača, 2017, 13:28:13
evo malo šestica za sreču  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 28 Veljača, 2017, 12:48:21
Napokon smo legalni,rega me izašla 1300 kunjerosa  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 28 Veljača, 2017, 12:48:58
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 28 Veljača, 2017, 15:46:11
 :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Corector - 01 Ožujak, 2017, 10:39:52
Dobre si inicijale izabrao na tablici, Das Zdravko  :frajer:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 01 Ožujak, 2017, 11:19:12
Der Zdravko* :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 01 Ožujak, 2017, 11:59:46
Dgospon Zdravko
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 04 Ožujak, 2017, 15:24:35
ovdje piša ulje,več mi malo uljuštilo boju na novoobojanim fenama  :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:

kako sredit to čisto me zanima,prije nego odem do walkya u Osijek,dok mi uk4 ulje nije oljuštilo cjelu felgu
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: CoK - 09 Ožujak, 2017, 10:36:53
To treba rastavit celjust i zamjenit o-ring koji dolazi na spoju...kad rastavis kljesta mozda ce malo duze trajat odzracivanje, ali nebi trebalo biti problema

Ako ims igdje za naruciti naruci si set za reparaciju i zamjeni odmah i gumice i brisace klipica

Te celjusti su poznate po tome da sline, ipak je to piaggio kvaliteta. Ili mozda uzet drugu celjust...
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Ožujak, 2017, 14:08:08
hvala ti ali evo opet nas vrijeme ždere u Slavoniji,čim zatopli moram do Walkija da sredimo to,da se koči kako treba
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 10 Ožujak, 2017, 17:59:06
Slozit cemo!  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 10 Ožujak, 2017, 18:06:14
hvala dvotaktni frende  :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 15 Ožujak, 2017, 08:06:04
moja mala tvornica zla :headbang: :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Matija97 - 15 Ožujak, 2017, 10:27:40
Jedino sta mi se ne svida su ove 660,buff i ostale nalje  :toothy3: aj da su bar nekako poslozene..   :icon_biggrin: ostalo je  :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 15 Ožujak, 2017, 21:30:49
Pa mora nešto i ružno bit haha


Jedino sta mi se ne svida su ove 660,buff i ostale nalje  :toothy3: aj da su bar nekako poslozene..   :icon_biggrin: ostalo je  :headbang:

razmišljao sam sve naljepnice skinuti i stavit original od sp180
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 15 Ožujak, 2017, 22:06:19
Skidaj te nalje dolje, nemaju smisla uopce :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 08:37:03

evo ekipa sve naljepnice sam skinuo,bivši vlasnik večinu stavio,a sada planiram uzeti original za sp180 naljke,imate preporuku kakvu
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 08:41:13
 :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 08:42:30
i druga strana,loša rezolucija slika je jer nisam mogao upload napravit,ali nadam se da je okej
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 08:44:39
 :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 08:46:51
 :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 09:58:54
https://www.youtube.com/watch?v=UG1mVFzuHVM (https://www.youtube.com/watch?v=UG1mVFzuHVM)  evo i video jedan
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Matija97 - 16 Ožujak, 2017, 10:07:05
 :headbang: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 16 Ožujak, 2017, 12:42:42
Odlicno, upload-aj slike preko https://postimg.cc/  :icon_thumright:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 16 Ožujak, 2017, 13:24:36
pet puta bolje :)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 16 Ožujak, 2017, 13:29:14
Jos da je ove vxr naljepnice zaminiti original SP naljepnicama , to bi bilo za oskara :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 13:39:06
https://postimg.org/image/lha614l4h/ (https://postimg.org/image/lha614l4h/)
https://postimg.org/image/al4aj7u4l/ (https://postimg.org/image/al4aj7u4l/)


Jos da je ove vxr naljepnice zaminiti original SP naljepnicama , to bi bilo za oskara :icon_biggrin:

sredit čemo i to samo me zanima cijena,ali nije da me dira
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 13:39:55
Odlicno, upload-aj slike preko https://postimg.cc/  :icon_thumright:

zbog teebe sam ujutro skidao naljke u pola 8 hahaha
jel mi može netko poslat sliku koje bi to naljke morao skinuti tj te od vxr-a i u kojoj boji bi paslae za sp-a
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 16 Ožujak, 2017, 13:48:32
Vxr:
(https://s2.postimg.org/4kb0q74lx/Screenshot_2017_03_16_13_44_05.png) (https://postimg.org/image/4kb0q74lx/)

SP:
(https://s22.postimg.org/6cpalto31/Screenshot_2017_03_16_13_45_52.png) (https://postimg.org/image/6cpalto31/)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Tomi_ZG - 16 Ožujak, 2017, 13:49:59
Još bi najbolje izgledao da sve to skineš dolje i udriš s nekim vrhunskim polišem po plastikama,npr. s ovim

(http://archive.meguiarsonline.com/forums/photopost/data/1697/ultimate_polish2.jpg)
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 14:15:09
https://postimg.org/image/uwm7ytfyd/ (https://postimg.org/image/uwm7ytfyd/)

https://postimg.org/image/yciliwmy5/ (https://postimg.org/image/yciliwmy5/)

evo u normalnoj rezoluciji dvije slike,a prvo poliranje pa original naljke idu od sp180 samo da nabavim gdje ima za uzet

Vxr:
(https://s2.postimg.org/4kb0q74lx/Screenshot_2017_03_16_13_44_05.png) (https://postimg.org/image/4kb0q74lx/)

SP:
(https://s22.postimg.org/6cpalto31/Screenshot_2017_03_16_13_45_52.png) (https://postimg.org/image/6cpalto31/)

e hvala ti puno sad se u potragu bacam

i što mislite jel bolje da stavim originalne retrovizore,ili da ostavim onaj stage6 što sam stavio,imam i nove original
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: RunnerSukosan - 16 Ožujak, 2017, 14:27:12
Nema na cemu :icon_thumright:
Evo s prijeda
(https://s13.postimg.org/b0mk2msyr/naljepnice_skuter_gilera_sp_180_runner_vxr_180_2.jpg) (https://postimg.org/image/b0mk2msyr/)

Meni ne izgleda lose ovaj s6
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 14:36:26
znači može i ovaj stage6 proći,ma htio sam stavit original al kratak mi šaraf,pa drugi puta ču,a još te sitnice oko maski i miran sam,mašina je ekstra
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 16 Ožujak, 2017, 14:50:42
Bolje izgleda 5x bez te naljepnice, dok ne nades bas orginal naljepnice nemoj ove ni skidati, ne izgleda lose ni sad. Ja nemam nikakve naljepnice na svom pa dobro izgleda meni.  ;D
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 15:10:57
Bolje izgleda 5x bez te naljepnice, dok ne nades bas orginal naljepnice nemoj ove ni skidati, ne izgleda lose ni sad. Ja nemam nikakve naljepnice na svom pa dobro izgleda meni.  ;D

ja sebi polako upisujem u podsjetnik što sve trebamo napravit,kad dođem da sam miran,zadnja kočnica,mjerač temperature,i prednja ona maska ispod vizira,ali nači ču ja još neku sitnicu hehe

pa misliš da bi bilo bolje kad bi baš sve skinio i čekao originalne
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 15:17:25
mislio sam i s ovih bočnih maski skinuti ove crne od vxr-a naljke za početak ,i nabavit original one bočne gdje piše 180SP RUNNER sjajne one,kužiš što mislim

ja bi možda čak i ove bočne od vxr-a skinuo,ili ostavio....ali definitivno ove sjajne runner 180sp stavit
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 16 Ožujak, 2017, 15:20:19
daj nemoj tolike postove nabijat...editiraj nesto a ne nove POSTOVE pisat za svaku rijec..

sad sam ti ja neke pobrisao i slozio...

to sto radis je ZABRANJENO!!!!!!!!!!!! :nono: :jerk:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 15:28:05
kazni me haha
razumio sam  :notworthy: :notworthy:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 16 Ožujak, 2017, 15:36:25
kazni me haha
razumio sam  :notworthy: :notworthy:
ma necu te kaznit  :icon_tongue: :icon_thumright:
nego koliko ide runner po satu?
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 15:39:22
kazni me haha
razumio sam  :notworthy: :notworthy:
ma necu te kaznit  :icon_tongue: :icon_thumright:
nego koliko ide runner po satu?

pa rekli smo 140 po gps-u hahah
šalim se 120 gps,po satu 140
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: kiza-iz-kvarta - 16 Ožujak, 2017, 17:05:41
Đole veći dio oem seta (točnije 7 komada) naljepnica za SP-a 2002/03 imaš na SC-u, ispadne oko 180kn

(https://s21.postimg.org/pipoa187n/GP577973.jpg) (https://postimg.org/image/pipoa187n/)

btw kad budeš mijenjao zadnju čeljust obavezno traži onu noviju heng tong sa SP-a 02/03, ova tvoja što pušta uk ulje na gumicama je grimeca i vidiš da je bofl  :laughing7:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 16 Ožujak, 2017, 17:18:09
kazni me haha
razumio sam  :notworthy: :notworthy:
ma necu te kaznit  :icon_tongue: :icon_thumright:
nego koliko ide runner po satu?

pa rekli smo 140 po gps-u hahah
šalim se 120 gps,po satu 140
Ma da pa ide ko moja srka :binkybaby: ;D
Samo meni je spora...tesko je sjest s konja na magarca :laughing9: :laughing9:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 17:24:27
Đole veći dio oem seta (točnije 7 komada) naljepnica za SP-a 2002/03 imaš na SC-u, ispadne oko 180kn

(https://s21.postimg.org/pipoa187n/GP577973.jpg) (https://postimg.org/image/pipoa187n/)

btw kad budeš mijenjao zadnju čeljust obavezno traži onu noviju heng tong sa SP-a 02/03, ova tvoja što pušta uk ulje na gumicama je grimeca i vidiš da je bofl  :laughing7:

Neka mi netko link pošalje ako ima

A za čeljust idem kod Walkija u Osijek pa da vidimo što ćemo puno mi dat za novu pare
Sve mi jasno o čemu govoriš,kad ubodem iljadarku onda ču mirno spavat
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 17:31:29
kazni me haha
razumio sam  :notworthy: :notworthy:
ma necu te kaznit  :icon_tongue: :icon_thumright:
nego koliko ide runner po satu?

pa rekli smo 140 po gps-u hahah
šalim se 120 gps,po satu 140
Ma da pa ide ko moja srka :binkybaby: ;D
Samo meni je spora...tesko je sjest s konja na magarca :laughing9: :laughing9:

Sve mi jasno o čemu govoriš,kad ubodem iljadarku onda ču mirno spavat

Nisam neki matematičar ali evo ostao sam bez goriva prešao sam za 50 kuna tj 5.5 litara 70 kilometara koliko mi troši sp onda
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 17:34:52
Bome skoro 8 litara haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ljubo46 - 16 Ožujak, 2017, 17:54:44
i moja srka 6 litara na 100km prijedenih
jbt toliko mi je kawa sa 105ks trosila
zedni su to 2t strojevi  :laughing9:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 17:56:32
i moja srka 6 litara na 100km prijedenih
jbt toliko mi je kawa sa 105ks trosila
zedni su to 2t strojevi  :laughing9:

E frende moj volio bi ja da mi troši 6,ali nije mi žao kad tinejdžerica skoči na zadnji haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: Toni46 - 16 Ožujak, 2017, 19:05:01
Odlicno, upload-aj slike preko https://postimg.cc/  :icon_thumright:

zbog teebe sam ujutro skidao naljke u pola 8 hahaha
jel mi može netko poslat sliku koje bi to naljke morao skinuti tj te od vxr-a i u kojoj boji bi paslae za sp-a
Hahhahahhaa :icon_biggrin: :headbang:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 16 Ožujak, 2017, 19:06:12
Odlicno, upload-aj slike preko https://postimg.cc/  :icon_thumright:

zbog teebe sam ujutro skidao naljke u pola 8 hahaha
jel mi može netko poslat sliku koje bi to naljke morao skinuti tj te od vxr-a i u kojoj boji bi paslae za sp-a
Hahhahahhaa :icon_biggrin: :headbang:

kritika se isplatila haha
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 20 Ožujak, 2017, 19:27:37
120 po gps-u,ali hočemo brže  :notworthy: :notworthy:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 24 Ožujak, 2017, 08:36:29
poziranje na Sopotu

btw vidite na drugoj slici sam crnim bumperom obojao mali prednji blatobran
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: dell - 29 Ožujak, 2017, 11:49:55
Jel ovaj SP na prodaju ?
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: stipe - 29 Ožujak, 2017, 13:22:20
koliko vidim - je

http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-sp180-oglas-21954103
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: steeef - 29 Ožujak, 2017, 13:24:51
sve maLLosi  :icon_biggrin:
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 29 Ožujak, 2017, 14:07:25
Jel ovaj SP na prodaju ?

je na prodaju je,samo cijenu sam na njuškalu stavio takvu kakva je kad vidim koliko za kakve grobove traže,a za ozbiljnog kupca ide dolje naravno
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 29 Ožujak, 2017, 14:08:46
sve maLLosi  :icon_biggrin:

bez malosija ni u trgovinu ahah
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 02 Travanj, 2017, 19:25:41
krstio sam Sp-a na bolničku rampu hahahh
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: avr freak - 12 Travanj, 2017, 23:35:30
samo bočna plastika dobila? pa kako si to uspio?

Hvala Bogu nije niš strašno, budeš posložil.
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 13 Travanj, 2017, 09:17:18
A j****u kako sad moze biti zdravko kad ima ogrebotinu!  ;D
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 13 Travanj, 2017, 09:35:27
Kao što sam rekao zabio se samo u rampu, i eto ona mala ogrebotina je jer su za suvozača ona čuda bila otvorena
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: ivan salinovic sr sale - 17 Travanj, 2017, 11:26:49
ma nije to strašno,kad je otvorenje sezone u Osijeu,da prije kod Walkya sredim konicu i gas
Naslov: Odg: Sp 180
Autor: walkay - 18 Travanj, 2017, 14:55:39
Ovaj vikend u nedjelju ako bude lijepo vrijeme...