Jel netko zna zake mene sad svaki dan zovu iz t-coma i nude mi poklone i jeftiniji ugovor?? Valjda se nekaj događa jer vide da hoću na H1 pa mi sad nude sve živo.
Pa koji su to židovi nemreš vjerovat, u 10godina niko živ me nije zval iz t-coma i nudil mi poklon ak im produljim vjernost+da će mi smanjit račun.
Čujte ovo, zove me ženska jučer i danas, jučer nisam imal volje pa sam im rekel da nemam vremena a danas reko ajd da čujem kaj mi imaš za reći....
i pita ona mene kolki mi je rečun, ja joj velim pa kaj ne znaš, pa vama plaćam svaki mjesec (363kn) e kad se ona počela čuditi "pa to je puno previše, joooj to je puno" ja slušam i ne vjerujem, zove mene t-com i čudi mi se kak plačam tak skupo a plačam njima WTF.... i sad mi ona veli da sve to isto kaj sad plačam 363kn mogu plačat 305kn + dobim u tom paketu MAXTV....
Kužiš, sad mi smanjjuju kad vide da idem na H1, a prije toga ih je boljel racku za moje račune i to da plačam preskupo.
A prije toga kaj se tiče mobilne pretplate, maknuli su mi 6000bodova bez da su rekli išta, a kad sam ih pital zake rekli su da više nema bodova u toj tarifi, ja velim, pa dobo ali kak ste mi mogli stare zbrisati pa ja sam ih zaslužil...reki mi da se žalim na njihov e-mail.
E sad ja napišem žalbu kao uzeli ste mi 6000bodova to je 200kn manje kad uzimam uređaaj itd...a oni mi odgovore da ak produljim ugovor kod njih da će mi ih vratit HAHAHAHAH
Kužiš lopove smrdljive...pa nisu za drugo nek u plinske komore. GAMAD