Imao sam taj motor neko vrijeme i samo pohvale za njega,od održavanja naravno redovito mijenjanje ulja,filtera,svjećica,guma i pločica.Šta se tiče cijene dijelova recimo ko i za druge motocikle osim svjećica koje su definitivno jedne od najskupljih jer za taj model ide baš te neke specijalne ali ako se uzme u obzir da sam ja svoje mijenjao tek na 35000 km prvi put nije to neka stavka.Držanje ceste odlično uz pretpostavku da imaš prave gume gore naravno,potrošnja umjerena,zavisi koliko si jak na gasu a recimo u rasponu od 5.5 lit do 9 litara.Motor je odličan,gotovo bez greške kao i svaka Honda ali recimo meni je smetalo položaj sjedenja koji je jako nagnut prema naprijed,uski volan i sa time dolazi bol u rukama nakon duže vožnje ali moramo uzeti u obzir da sam ja jači i da imam 100 kg pa to i nije motor za takve,dok recimo moj prijatelj ju ima i dan danas i prezadovoljan je.Ja bi preporučio motor svakako,jako je vozan,kvalitetan i nećeš pogriješit i šta je najbitnije dosta je tražen na tržištu i kao i svaka Honda dosta se lako proda,mada danas su došla vremena da se sve jako teško prodaje jer nema se novaca.
Svakako moja preporuka za ovaj motocikl.