t-com lijepo ima napisano na službenim stranicama DO 4Mb/s znači možeš imat i manje od 1Mb/s
u početku sam i ja imao problem sa njima a imam ih još od doba kad se ADSL prvi puta pojavio na tržištu, u svaki puta je bilo problema sa modemom
svako podizanje brzine sam morao zvati szk da bi oni daljinski resetirali modem da bi imao brzinu koja se deklarira kao maximum
par puta sam i mijenjao modem, prvo je bio neki neimenovani veličine kutije šibica, pa siemens koji je doživio 3 puta prženje nakon nestanka stuje, pa thomson pa se opet dobio seimens gigaset koji je evo za sad naduže u uporabi (oko 3 godine)
bio sam i u situaciji da sam morao svakih tjedan dana gasit modem da se "odmori" koju minutu da bi mu se povratila brzina
nema pravila, ili je infrastrutura loša ili je do modema ili nešto treće u pitanju....
nisi rekao kako se spjaš žično ili bezžično? (ili sam preskočio taj dio)
kolega je imao bezžični signal i nije išao preko 2Mb/s, dođem kod njega sa laptopom i meni ide na 4Mb/s
sva sreća bio sam kod nejga rušit sustav i nakon što smo sve instalirali pitam ga ja za CD od Wifi kartice a on me gleda onako zbunjeno u stilu šta će ti to
nakon instalacije drivera i službenog programa za spajanje na wifi mrežu i on je imao 4 Mb/s vezu
što je pisac htio reći: probaj reinstalirat drivere od matične ili LAN karice u slučaju žičnog ili drivere od wifi kartice u slučaju bezžičnog spajanja