Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
novi most wanted
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Citat: toni095 - 23 Studeni, 2012, 10:16:30novi most wanted kakav je? još nisam igral to
medal of honor warfighter , asassins creed 3 , hitman absolution , cod black ops 2 ima pun k**** novih igara p.s : cura igra wow ? bolje da se skupa igrate a ne jašit po kompu
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Di ti cura igra, mozda oce duel ak je nadem Guitar Hero zna bit dobar kad je dosadno... imam ti par igara na originu(NFS Shift 2, BF Bad Company 2, Medal of Honor, BF 2: Complete Edition, NFS Hot Prsuit) do kojih san na neki cudan nacin dosa pa ak se oces igrat javi Ne igram ih pa eto
ako igras na moltenu moze Mislim da je nebi mogao ubit igra druida resto
imam 5k sati cod2. I igra je sada postala cisto g#vn% jer svi imaju hax. A pub ili cb je 90% djece sa haxom. Cod4 isti bog.Grid bi mogao ali samo zbog driftanja Neznam jeli tko igrao kakvu simulaciju da mu je bila zabavna? Recimo ovaj farm simulator nije tako los ali treba puno igrati da bi nesto napravio
Citat: vekyyy - 22 Studeni, 2012, 21:41:36imam 5k sati cod2. I igra je sada postala cisto g#vn% jer svi imaju hax. A pub ili cb je 90% djece sa haxom. Cod4 isti bog.Grid bi mogao ali samo zbog driftanja Neznam jeli tko igrao kakvu simulaciju da mu je bila zabavna? Recimo ovaj farm simulator nije tako los ali treba puno igrati da bi nesto napravioNemoj govoriti gluposti,na svakom crackanom pub serveru se haxu,dodi na streman org server i bok,zato cod4 nikad nece izumrijet dok postoji CG