Ma našao sliku fabrickog... za Lenka...
ja sam čitao da je jednog isto tak mučilo trokiranje, pucanje iz auspuha i da mu je svječice trošio... da je sve izmjenio što se moglo... i tek kad je auspuh zamjenio da je sve došlo na svoje
Sad trenutno imam 2 Didija, Plamenu (sa ZXom) i Nišlijku, (serjski auspuh, isti ko tvoj-Sitoplus). Trenutno mi ide bolje Nišlijka, i to preko 90kmh, i mislim da je to na serijali maximum. Plamena mi je davno išla isto. Znači, do stavljanja kita, moja preporuka je da samo zameniš oprugice (najmekše iz nekog seta, jer su sve jače od serijskih) i adekvatne rolnice. Centralnu oprugu ne diraj, barem za početak. A alatne rolnice ti savetujem da uzmaš Pavese, koje imaju veliki opseg gramaže (od 2gr pa do 9gr), pa lepo našteluj prenos. Ako staviš kit, onda se sve menja: cela termo grupa, spuh, kvačilo, ponovo štelovanje prenosa...ulaganje je 350e kit, 150 spuh, 70 kvačilo, i na kraju - šta dobijaš ? Većina koja je imala kitovan, više nisu u radnoj kondiciji... Ili u delovima, ili na karb...
Što se tiče svećica, probaj od različitih proizvođača. Ja trenutno na Plamenoj imam Champion RG6YC, i lepo radi. A na Nišlijki sam proširio navoj na glavi na 12 mm, i stavio drugu, jeftiniju svećicu i fercera...