Btw, baš ima kromirani Yasuni u ponudi?
Ima i R i Z
Ak se dobro sjećam, frend je neko vrijeme vozil R na serijali i nije uopće bilo nekog pretjeranog stelanja, skuter je super išel.
Uvijek treba poštelat to je jasno,al tu se sad počelo pretjerivat ko da sam rekao da C16 montiram,kompresija je u banani i jedino zato moguće da neće radit dobro al to ću onda sredit iza zime,spuh sam i uzeo da imam za iduću sezonu dok je cijena bila dobra jer pitanje do kad će se za toliko moć kupit,možda ga sad neću ni montirat
Ljudi su taj spuh uredno vozili na netaknutom airboxu i dizni 64,kaj bi ja sad trebao stavit 28icu i onu gljivetinu od pol metra?
A imam 40% veću ulaznu površinu za zrak od serijskog boxa tak da ja ne vidim u čemu je problem
Tak su mi ljudi i za replicu govorili da bez žutih federa neću krenut,a imao sam crne(koje mislim ostavit i za R,eventualno stavit nove) i u karbu je još bio limić sa diznom 60 pa je skuter super išao,uz to taj spuh ima lošiji powerband od R-a pa opet ponavljam da ne vidim u čemu je problem
Po ovim pričama Zvonkec s relijem ne bi krenuo s mjesta,je da sam i sad brži od njega al treba uzet u obzir da on ima minu ac sa socijala ispuhom di jedva prođe zrno graha i 12 karb
Uostalom kaj se sekirate,uvijek ga polovnog mogu prodat po forumskih hiljadu kuna,a na novom čak i zaradit