Pozdrav svima.Cackao sam rodjaku nesto na sqtu pa je ispao problem, naime motor nije paljen skoro 2 god jer nije bacao varnicu.Skinuo sam mu sav oklop i neke kablice je mis malo grickao tako da je to sanirano, stavljena nova svjecica, karb ociscen kao i airbox i filter .Sqt je na alnaser upalio bez problema, malo sam ga probao po dvoristu i funkcionisao je, medjutim rodjak je kasnije posao u voznju i posle nekih pola kilometra masina je najednom izgubila snagu.Sad on bez problema radi na leru i krene normalno nekih 50_100 metara ili do nekih 30_40kmh i najednom, naglo prestane vuci padnu mu skroz obrtaji kao da nestane benzin i kao da ce se ugasiti, ali se ne gasi malo sacekas i opet povuce i opet staje i sve tako.Ako ga ugasim kad se to desava, pa ga odmah upalim opet povuce normalno do 30_40kmh pa se ponovo gusi. Rodjak mu je greskom usuo dok smo ga opremali pola litre pripremljene smjese sa uljem u rezervoar (od motorne testere), ali je odmah dolio 4 litra cistog benzina, znaci sqt je sf2 cista serijala sa fabrickim blokadama, presao nesto vise od 5 000km, jel zna neko sta je u pitanju?