Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
siledžije
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
idemo po redu, u ovih nekolko dana kolko se nisam javljao, nabavilo se serijsko kvacilo i na njemu su zeleni federi sad neznam ciji,vjerovatno polini... to je sve montirano gore i fin mu je start, stim da bi ga trebalo jos malo ustimat da hvata na nizim obrtajima, tu trebam mali ..drugo iglica je stavljena na sredinu i saraf ler gasa zavrnut na maximum i motor nemoze da stoji u mjestu nego sam ubrzava, jer kad izvrnem taj saraf nece da krene normalno i nemoze se vozit.. trece kada je tako namjesten saraf motor sam ubrzava do 60-70 i onda stane i odrzava tu brzinu...cetvrto sad jel to sto mu je velika dizna pa se mora taj saraf zavrnut do kraja ili do cega je neznam sta vise da radim... pozdrav
dizna je 95 i nema nikakvog filtera, sano krpa neka da ne ulazi prljavstina.imam mekse federe al to bi onda bili serijski kad bi njih stavio.
sta lazes ljude,nije krpa nego carapa
evo da digenm malo projekat stigli dijelovi sa sa.....malossi e5stage 6 12x15x15mm iglicastidizne 75,80,85,90,95sarafi za deklo str8 plavi(nije bilo drugih)zvjezdica za kurbludihtung za usiscrijevo za bengu crvene boje pored toga prijatelju vakum pumpa, set za reparaciju karba i karikei jos pored toga neke strasne naljepnice malossi stage 6 i scooter attack ocekujem jos ks od njih bar 3-4 eto bit ce slike sutra
evp ovdje ima svakakvih slika u posljednjih 15 dana sta se radilo. farovi,mrezice, dijelovi sa scooter attacka.....ima par slika od kolege edosp runner-a !evo tu je i video, s tim da prenos jos niije ustelovan kako treba, i edo nije puno dodavao gasa !
casica od kurble grebe po ventilvaru jbg nmg to da napravim nikako mucim se danima
Iskreno vise mi se sviđa serijala look,sa nekom nabrijanom masinom,engo ovak neki sf,a ok glavno da se tebi sviđa Inace dok stavljas slike probaj ih stavit u vecoj rezoluciji jer ce ovak i ne vidi bas
sve 5,jos ta cukica fali ali i ona ce biti pribavljena uskoro clanice ovog foruma mi traze broj ili mejl da kontaktiraju zgodnog momka sa zadnje slike,sta da radim ?